Ντε Μπρόινε – «Δεν έχω κρατήσει καμία κακία για τον Μουρίνιο»
13:56 - 13/11/2021
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κρατήσει κακία στον Ζοσέ Μουρίνιο για το γεγονός πως τον «έκοψε» από την Τσέλσι το 2014.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντε Μπρόινε: «Δεν είμαι παιδί για να κρατήσω κακία στον Μουρίνιο»
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι και τις ευκαιρίες που δεν πήρε. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής τόνισε πως δεν κρατάει καμία κακία στον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος το 2014 τον είχε «κόψει» από το ρόστερ της Τσέλσι. «Έπαιξα ένα ματς με τη Σουίντον στο League Cup, αλλά ήταν […]
The post Ντε Μπρόινε: «Δεν είμαι παιδί για να κρατήσω κακία στον Μουρίνιο» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΝτε Μπρόινε: «Δεν είμαι παιδί να κρατάω κακία, απλά δεν ταίριαξα με τον Μουρίνιο»
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τελειώνει οριστικά το θέμα με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον τρόπο που ο Πορτογάλος τον «έκοψε» από την Τσέλσι τον χειμώνα του 2014. Ο KdB πλέον κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα στην Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική ομάδα του Βελγίου, όντας ένας εκ των κορυφαίων στο ρόλο του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Τσέλσι μπορεί να καταριέται την τύχη της που είχε τον Βέλγο μέσα στα […]
The post Ντε Μπρόινε: «Δεν είμαι παιδί να κρατάω κακία, απλά δεν ταίριαξα με τον Μουρίνιο» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr