Άγιο Όρος: Δεκάδες μοναχοί θετικοί στον κορονοϊό – 6 μοναχοί στη ΜΕΘ

14:00 - 13/11/2021

Τι είπε ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους για τα κρούσματα κορονοϊού σε μοναχούς. Ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, αναφερόμενος στην επιδημιολογική εικόνα, είπε ότι «Η εικόνα που έχω για το Άγιο Όρος, από τις επαφές με όλους τους φορείς και από την συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, είναι πως η εικόνα δεν είναι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγιο Όρος: Δεκάδες μοναχοί με κορονοϊό έχουν απομονωθεί στα κελιά τους

Σε εγρήγορση είναι η υγειονομικές αρχές λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στο Άγιο Όρος. «Η εικόνα που έχω για το Άγιο Όρος, από τις επαφές με όλους τους φορείς και από την συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, είναι πως η εικόνα δεν είναι δύσκολη», είπε στον ΑΝΤ1 ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, Θανάσης Μαρτίνος, επισημαίνοντας τα εξής: «Αυτήν την ώρα έχουμε 30-40 κρούσματα, κυρίως σε απομονωμένους μοναχούς, που ζουν μόνοι τους και έχουμε και 5-6 μοναχούς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου γνωρίζουμε πως είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση». Σε ότι αφορά της παρεμβάσεις του Ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου, ο κ. Μαρτίνος είπε πως οι απόψεις του είναι ορθές κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άγιο Όρος: Δεκάδες μοναχοί θετικοί στον κορονοϊό – 6 μοναχοί στη ΜΕΘ

Τι είπε ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους για τα κρούσματα κορονοϊού σε μοναχούς. Ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους, αναφερόμενος στην επιδημιολογική εικόνα, είπε ότι «Η εικόνα που έχω για το Άγιο Όρος, από τις επαφές με όλους τους φορείς και από την συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, είναι πως η εικόνα δεν είναι δύσκολη». Το άρθρο Άγιο Όρος: Δεκάδες μοναχοί θετικοί στον κορονοϊό – 6 μοναχοί στη ΜΕΘ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο