Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα – «Μετά την κουβέντα μας, άρχισε να κάνει bullying στο παιδί μου»
18:44 - 13/11/2021
Καλεσμένης της Ζωής Κρονάκη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Η γνωστή performer […]
The post Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα – «Μετά την κουβέντα μας, άρχισε να κάνει bullying στο παιδί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει η Ματθίλδη Μαγγίρα για την κόρη της Λήδα: «Μετά την κουβέντα μας, άρχισε να κάνει bullying στο παιδί μου» (vid)
«Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός «ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: Μετά την κουβέντα μας, άρχισε να κάνει μπούλινγκ στο παιδί μου. Εξαγριώθηκα
Η Ματθίλδη Μαγγίρα προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση, καθώς αφηγήθηκε σε συνέντευξη στην ΕΡΤ2 για το μπούλινγκ που δεχόταν η κόρη της στο παρελθόν. Ματθίλδη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: Μετά την κουβέντα μας, άρχισε να κάνει μπούλινγκ στο παιδί μου. Εξαγριώθηκα
Διαβάστε το στο spoilersΜατθίλδη Μαγγίρα: «Μετά την κουβέντα μας, άρχισε να κάνει bullying στο παιδί μου»
Σε εξομολόγηση καρδιάς η ηθοποιός για την κορούλα της
Διαβάστε το στο patrasevents.gr