Σάλος στην Ιταλία μετά την αποκάλυψη καφετζή ότι ο Ντράγκι θα γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας σε 3 μήνες- Πως το έμαθε

08:02 - 14/11/2021

Δήλωση του ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ της Ρώμης, στο οποίο συνήθιζε μέχρι πρόσφατα να πίνει εσπρέσο ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, σχολιάζουν τις ώρες αυτές οι πολιτικοί αναλυτές της χώρας. Το άρθρο Σάλος στην Ιταλία μετά την αποκάλυψη καφετζή ότι ο Ντράγκι θα γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας σε 3 μήνες- Πως το έμαθε εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιταλός καφετζής αποκαλύπτει: Ο Ντράγκι θα γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας σε 3 μήνες, μου είπε η σύζυγός του

Πάντως, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του Αντόνιο Προϊέτι, η Σερενέλα Ντράγκι, δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη διότι δεν θα έχει ελεύθερο χρόνο Πολιτικοί αναλυτές στην Ιταλία, μελετούν και σχολιάζουν τις δηλώσεις ενός ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ της Ρώμης, ο οποίος ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι η σύζυγος του Ιταλού πρωθυπουργού, Μάριο Ντράγκι, του εκμυστρεύτηκε ότι θα αποδεχθεί […] The post Ιταλός καφετζής αποκαλύπτει: Ο Ντράγκι θα γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας σε 3 μήνες, μου είπε η σύζυγός του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ιταλός καφετζής αποκαλύπτει: Ο Ντράγκι θα γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας σε 3 μήνες, μου είπε η σύζυγός του

Ιταλός καφετζής αποκαλύπτει: Ο Ντράγκι θα γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας σε 3 μήνες, μου είπε η σύζυγός του ekomninou Sun, 14/11/2021 - 09:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία