Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο, πέρασα μικροέμφραγμα»
10:44 - 14/11/2021
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή
To άρθρο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο, πέρασα μικροέμφραγμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο, πέρασα μικροέμφραγμα
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως άλλαξε τη ζωή του και καλυτέρευσε την υγεία του
Διαβάστε το στο Χασαπόπουλος: Έφυγα με δύσπνοια από την εκπομπή και πήγα στο νοσοκομείο
Στην εκπομπή όλα για την Ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη φιλοξενήθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι στο παρελθόν έχει περάσει μικροεφράγματα, τα οποία έμαθε εκ των υστέρων. «Όταν διαχειρίζεσαι το άγχος που έχεις κάθε μέρα, φτιάχνει η καθημερινότητά σου. Φροντίζει να μη φορτώνεις τόσο το πρόγραμμά σου και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον τόσο με τα προβλήματα των άλλων» είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Ένα πρωί έφυγα από την εκπομπή και είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο. Τους είπα ότι έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το διερευνήσω. Από τις εξετάσεις μου βρήκαν ότι παλιότερα είχα περάσει παλιότερα ένα μικροέμφραγμα. Αυτό με έκανε κι έψαξα όλα τα υπόλοιπα, και εκεί ήρθαν οι μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙορδάνης Χασαπόπουλος: «Ένα πρωί έφυγα από την εκπομπή και πήγα στο νοσοκομείο είχα…»
To πρωί της Κυριακής ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για την ζωή μας».
Ο παρουσιαστής...
Διαβάστε το στο govastileto.grΙορδάνης Χασαπόπουλος: «Έφυγα με δύσπνοια από την εκπομπή και πήγα στο νοσοκομείο, τους είπα ότι έχω ένα πρόβλημα» (vid)
«Όταν διαχειρίζεσαι το άγχος που έχεις κάθε μέρα, φτιάχνει η καθημερινότητά σου. Φροντίζει να μη φορτώνεις τόσο το πρόγραμμά σου και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον τόσο με τα προβλήματα των άλλων» είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Ένα πρωί έφυγα από την εκπομπή και είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο. Τους είπα ότι έχω ένα πρόβλημα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙορδάνης Χασαπόπουλος: «Έφυγα με δύσπνοια από την εκπομπή και πήγα στο νοσοκομείο»
Στην εκπομπή όλα για την Ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη φιλοξενήθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι στο […]
The post Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Έφυγα με δύσπνοια από την εκπομπή και πήγα στο νοσοκομείο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙορδάνης Χασαπόπουλος: Είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο (Video)
Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και τον έστειλαν στο νοσοκομείο μίλησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
Διαβάστε το στο topontiki.grΧασαπόπουλος: Η δύσπνοια και το μικροέμφραγμα (vid)
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ανέφερε ότι στο παρελθόν έχει περάσει μικροεφράγματα, τα οποία έμαθε εκ των υστέρων.
Το άρθρο Χασαπόπουλος: Η δύσπνοια και το μικροέμφραγμα (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΙορδάνης Χασαπόπουλος: «Έφυγα με δύσπνοια από την εκπομπή και πήγα στο νοσοκομείο»
«Εκεί ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές»
Διαβάστε το στο news.grΛαχτάρα για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο! «Έφυγα με δύσπνοια από την εκπομπή και πήγα στο νοσοκομείο»
“Από τις εξετάσεις μου βρήκαν ότι παλιότερα είχα περάσει παλιότερα ένα μικροέμφραγμα. Αυτό με έκανε κι έψαξα όλα τα υπόλοιπα, και εκεί ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές” είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Στην εκπομπή όλα για την Ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη φιλοξενήθηκε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι στο παρελθόν έχει περάσει μικροεφράγματα, τα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΙορδάνης Χασαπόπουλος: Είχα πολύ άγχος. Μπήκα στο νοσοκομείο με δύσπνοια, πέρασα μικροέμφραγμα
Καλεσμένος στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν σήμερα το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του. Ο κ. Χασαπόπουλος...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Είχα πολύ άγχος. Μπήκα στο νοσοκομείο με δύσπνοια, πέρασα μικροέμφραγμα
Διαβάστε το στο spoilersΧασαπόπουλος: «Έφυγα με δύσπνοια από την εκπομπή και πήγα στο νοσοκομείο»
Ο δημοσιογράφος μιλά για το άγνωστο πρόβλημα υγείας του
Διαβάστε το στο ekriti.grΙορδάνης Χασαπόπουλος: «Έφυγα με δύσπνοια από την εκπομπή και πήγα στο νοσοκομείο»
"Από τις εξετάσεις μου βρήκαν ότι παλιότερα είχα περάσει παλιότερα ένα μικροέμφραγμα. Αυτό με έκανε κι έψαξα όλα τα υπόλοιπα, και εκεί ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr