#Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Καινούργιου: «Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, εγώ δεν μιλάω ποτέ έτσι»

thecaller.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου.Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου.«Αυτό είχε γίνει πριν πάρα πολλά χρόνια. Τότε ήταν όταν πρωτοξεκινούσε. Ήταν ο πατέρας της φίλος με έναν δικό μου φίλο και είχε έρθει για […]
14:00 24/02/2024

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Απαντάει πρώτη φορά στην Κατερίνα Καινούργιου – «Είπα ότι ήθελε πολλή δουλειά»

tlife.gr
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μαζί με την Ανθή Βούλγαρη βρέθηκαν καλεσμένοι το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή To άρθρο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Απαντάει πρώτη φορά στην Κατερίνα Καινούργιου – «Είπα ότι ήθελε πολλή δουλειά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/02/2024

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Παπαδάκη – Αναστασοπούλου: «Μπορεί να τσακώνονται επί τούτου στον αέρα της εκπομπής»

tlife.gr
Τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο συνάντησε η Μαίρη Αυγερινοπούλου για την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής To άρθρο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Παπαδάκη – Αναστασοπούλου: «Μπορεί να τσακώνονται επί τούτου στον αέρα της εκπομπής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 14/02/2024

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος «πάγωσε» την Ελένη: «Δεν είμαστε Μενεγάκη εμείς»

zappit.gr
Καλεσμένοι στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Όλα πήγαινα μια χαρά στο πλατό, μέχρι […] The post Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος «πάγωσε» την Ελένη: «Δεν είμαστε Μενεγάκη εμείς» appeared first on Zappit.
16:00 12/12/2023

«Ήμασταν φτωχοί» - Η αποκάλυψη Χασαπόπουλου στενοχώρησε τη Βούλγαρη

queen.gr
Κοινωνία Ώρα Mega: Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έδειχναν στον αέρα τις φωτογραφίες που τους είχαν στείλει οι τηλεθεατές σήμερα 11/12.Περισσότερα...
09:17 11/12/2023

Άναυδοι στην Κοινωνία Ώρα Mega: «Πέθανε; Τι λες τώρα;»

queen.gr
Κοινωνία Ώρα Mega: Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων διάβασαν και σήμερα 23/11 η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.Περισσότερα...
09:17 23/11/2023

«Με έχεις αλλάξει πολύ»: Γενέθλια και συγκίνηση στην Κοινωνία Ώρα Mega

queen.gr
Κοινωνία Ώρα MEGA: Τα γενέθλιά του γιόρτασε το Σάββατο 4/11 ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του MEGA, Ιορδάνης Χασαπόπουλος.Περισσότερα...
09:09 06/11/2023

Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Όσα είπε στην έναρξη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

tlife.gr
Απούσα από το πλατό της εκπομπής, Κοινωνία Ώρα Mega η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Δευτέρας To άρθρο Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη – Όσα είπε στην έναρξη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 23/10/2023

Ανθή Βούλγαρη: Εκτός εκπομπής η παρουσιάστρια λόγω κορονοϊού

zappit.gr
Εκτός εκπομπής βρέθηκε σήμερα η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια νοσεί από κορονοϊό, όπως μάς αποκάλυψε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, […] The post Ανθή Βούλγαρη: Εκτός εκπομπής η παρουσιάστρια λόγω κορονοϊού appeared first on Zappit.
08:00 23/10/2023

Ανθή Βούλγαρη: Εκτός εκπομπής σήμερα η παρουσιάστρια – Τι είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

zappit.gr
Την πρώτη καλημέρα της εβδομάδας μάς είπε σήμερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος όμως ήταν μόνος του στο πλατό της […] The post Ανθή Βούλγαρη: Εκτός εκπομπής σήμερα η παρουσιάστρια – Τι είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος appeared first on Zappit.
08:00 16/10/2023

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Ανθή Βούλγαρη: «Δεν περίμενα ότι η συνεργασία μας θα έδενε τόσο»

zappit.gr
Για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Ανθή Βούλγαρη στο τιμόνι της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. […] The post Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Ανθή Βούλγαρη: «Δεν περίμενα ότι η συνεργασία μας θα έδενε τόσο» appeared first on Zappit.
09:00 08/10/2023

Ανθή Bούλγαρη - Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Με ροκ διάθεση η έναρξη της εκπομπής (Βίντεο)

Παραπολιτικά
H Ανθή Bούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μπήκαν στο πλατό της εκπομπής με το τραγούδι «Rock & Roll Queen» - Δείτε το βίνεο
09:00 03/10/2023

Ανθή Βούλγαρη: Το βίντεο από τα backstage με τον συνεργάτη της να χορεύει Ελένη Φουρέιρα

okmag.gr
Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχουν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και στο πόστο τους, και τους βλέπουμε νωρίς το πρωί μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η Ανθή και ο Ιορδάνης είναι μία πολύ όμορφη παρέα οι δυο τους και ουκ ολίγες φορές τους έχουμε δει να κάνουν διάφορες τρέλες στο πλατό […] The post Ανθή Βούλγαρη: Το βίντεο από τα backstage με τον συνεργάτη της να χορεύει Ελένη Φουρέιρα appeared first on OK! Magazine.
09:58 20/09/2023

Ανθή Βούλγαρη: «Θα έκανα δική μου εκπομπή, μόνο αν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποφασίσει να φύγει»

tlife.gr
Την Ανθή Βούλγαρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος, Στέλιος Δρουμαλιάς. Η παρουσιάστρια To άρθρο Ανθή Βούλγαρη: «Θα έκανα δική μου εκπομπή, μόνο αν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποφασίσει να φύγει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 14/09/2023

Το παράπονο της Ανθής Βούλγαρη για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Με έχει στεναχωρήσει, με έφτυσε»

Newsbeast.gr
Το μεγάλο παράπονο που έχει από τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης (31/8). «Με έφτυσε» είπε. «Με έχει στεναχωρήσει ο κύριος Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη» ανέφερε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega». «Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα ”Can I call you back?” και του γράφω ”of course” είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;» διερωτήθηκε. Τον λόγο τότε πήρε ο Ιορδάνης Χασαπόπου
08:00 31/08/2023

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη επέστρεψαν στην Κοινωνία Ώρα Mega

zappit.gr
Πίσω στις επάλξεις της ενημέρωσης βρίσκονται από σήμερα το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Το δίδυμο καλημέρισε […] The post Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη επέστρεψαν στην Κοινωνία Ώρα Mega appeared first on Zappit.
08:00 28/08/2023

Τηλεόραση: Οι παρουσιαστές που κρατούν τα ηνία της ενημέρωσης το καλοκαίρι

eleftherostypos.gr
Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως τα στελέχη συνεχίζουν να επενδύουν σε ενημερωτικά μαγκαζίνο. Δημοσιογράφοι έχουν στα χέρια τους το τιμόνι εκπομπών για να δίνουν τον παλμό των εξελίξεων. Στο MEGA, καθημερινά από τις 06.00 έως τις 09.50, βγαίνει στον αέρα το «Κοινωνία Ωρα MEGA». Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη μπορεί να κάνουν διακοπές, […] Το άρθρο Τηλεόραση: Οι παρουσιαστές που κρατούν τα ηνία της ενημέρωσης το καλοκαίρι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:01 16/07/2023

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Ο οδηγός... φλερτ του παρουσιαστή

Gazzetta
O Ιορδάνης Χασαπόπουλος, το πρωί της Πέμπτης «άνοιξε» τα χαρτιά του σχετικά με τον τρόπο που «φλερτάρει».
10:00 13/07/2023

«Μα είναι ερώτηση αυτή;» Η Παγώνη απαντά τι θα ψηφίσει και ποιον υπουργό στηρίζει!

paraskhnio.gr
Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του MEGA η Ματίνα Παγώνη δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τις εκλογές της Κυριακής. Αφού επέστρεψαν από διάλειμμα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε «Πείτε στον κόσμο τι λέγατε στο διάλειμμα» «Μα ήταν ερώτηση αυτή τι ψηφίζει; Η κα Παγώνη ψηφίζει αυτό που ψηφίζει μια ζωή. Δεν μπορεί να αλλάξει. Το άρθρο «Μα είναι ερώτηση αυτή;» Η Παγώνη απαντά τι θα ψηφίσει και ποιον υπουργό στηρίζει! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
08:36 19/05/2023

Κακός χαμός στον αέρα στο Mega: «Δίνετε σόου! Σταματήστε. Έλεος πια!» – Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη έγιναν έξαλλοι

Newsbeast.gr
Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Κοινωμία Ώρα Mega» με τον παρουσιαστή Ιορδάνη Χασαπόπουλο να γίνεται έξαλλος με τον δικηγόρο της οικογένειας του 16χρονου από το Μενίδι, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, και το πώς προσέγγισε το θέμα για τον ξυλοδαρμό του ανήλικου. «Προσπαθείτε να πολιτικοποιήσετε το θέμα. Δεν είναι έτσι. Δεν είναι πολιτικό το θέμα», είπε κάποια στιγμή στη διάρκεια της συζήτησης ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Είναι πολιτικό το θέμα», απάντησε ο δικηγόρος, με τον δημοσιογράφο να επιμένει: «Ωραία, εγώ δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Είπατε την άποψή σας;». «Πολιτική εντολή είναι», επέμεινε ο δικηγόρος. «Σας ακούσαμε. Πόσες φορές θα το πείτε;… Προσπαθείτε να σηκώσετε μια υπόθεση και ν
08:24 18/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load