«Έξω από τα δόντια» ο Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία»

14:34 - 14/11/2021

Ο Αργύρης Πανταζάρας φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Dot. Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς To άρθρο «Έξω από τα δόντια» ο Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους, παραλύω»

Με το ταλέντο σε πρώτο πλάνο κινείται ο Αργύρης Πανταζάρας στις συνεργασίες του! Για την… αλλεργία που έχει στην έλλειψη ταλέντου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός στον καναπέ του Dot. «Μεγάλωσα ακομπλεξάριστος σε σχέση με αυτά. Εγώ μεγάλωσα θαυμάζοντς τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Εγώ μεγάλωσα θαυμάζοντας στην τηλεόραση ανθρώπους που τους συναντάω τώρα και συγκινούμαι» «Το ... Περισσότερα To άρθρο Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους, παραλύω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία»

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Αργύρης Πανταζάρας την Κυριακή προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω […] The post Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Έξω από τα δόντια» ο Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω τρομερή αλλεργία στους ατάλαντους και στη βλακεία»

Ο Αργύρης Πανταζάρας φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Dot. Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς πέρασε στην καραντίνα και στα μαθήματα που πήρε από την πανδημία του κορονοϊού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Αργύρης Πανταζάρας τόνισε πως ένα πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να μην έχει γύρω του ατάλαντους ανθρώπους. «Το μόνο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και τη βλακεία»

Ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στο Dot για την αλλεργία που έχει στους ατάλαντους και τη βλακεία με μεγάλη ειλικρίνεια. The post Αργύρης Πανταζάρας: «Έχω αλλεργία στους ατάλαντους και τη βλακεία» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της