Στηβ Ντούζος: «Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω»

16:56 - 14/11/2021

Μια συνέντευξη εκ βαθέων παραχώρησε ο Στηβ Ντούζος στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου την […] The post Στηβ Ντούζος: «Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στηβ Ντούζος: Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω

Μια συνέντευξη εκ βαθέων παραχώρησε ο Στηβ Ντούζος στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και την δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου την Κυριακή. Ο ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο, τότε που σημείωνε μεγάλη επιτυχία με τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» ενώ αναφέρθηκε και στον «θάνατο» που βίωσε όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς. Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ Ντούζος εξομολογήθηκε πως «έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ». «Και γω και όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό. Η τελευταία μου σκέψη καθώς έσβηνα ήταν «Παναγία μου σώσε με». Μέχρι τότ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στηβ Ντούζος: «Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Στηβ Ντούζος: Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω

«Μέσα από το Facebook του είχε κάνει κάτι ένας ανώμαλος και με ειδοποίησε πως τον ρωτούσε κάτι περίεργα»

Διαβάστε το στο news.gr

Στηβ Ντούζος: Είχα πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» παραχώρησε μία συνέντευξη ο ηθοποιός Στηβ Ντούζος. Ο Στηβ Ντούζος άνοιξε το σπίτι του στην Κόρινθο και παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ». Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» και αναφέρθηκε στον «θάνατο» που βίωσε όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στηβ Ντούζος: Είχα πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» παραχώρησε μία συνέντευξη ο ηθοποιός Στηβ Ντούζος. Ο Στηβ Ντούζος άνοιξε το σπίτι του στην Κόρινθο και παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ». Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» και αναφέρθηκε στον «θάνατο» που βίωσε όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς. «Έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ», είπε αρχικά. Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Στηβ Ντούζος: Είχα πεθάνει από έμφραγμα

Στηβ Ντούζος: Μίλησε και για τη σημερινή του σχέση με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

«Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω» – Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος

«Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω» – Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος Ο «Μπίλιας» αποκάλυψε πως δεν μιλάει με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήταν μαζί στις ταινίες λέγοντας πως «αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο, εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα για γκόμενες» Ο «Μπίλιας» των ταινιών της δεκαετίας του ’80, o […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο