Σάκης Ρουβάς: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Κάτια Ζυγούλη
18:00 - 14/11/2021
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε ο Σάκης Ρουβάς να πει “ευχαριστώ”
To άρθρο Σάκης Ρουβάς: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Κάτια Ζυγούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκης Ρουβάς:Έτσι έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη
Ο Σάκης δεν έκρυψε την αγάπη του για την Κάτια, ακόμα μία φορά.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣάκης Ρουβάς: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Κάτια Ζυγούλη
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε ο Σάκης Ρουβάς να πει “ευχαριστώ” στην σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη για όλα αυτά που του έχει προσφέρει τα χρόνια της κοινής τους πορείας και να της εκφράσει για...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Σάκης Ρουβάς: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην Κάτια Ζυγούλη
Διαβάστε το στο sinidisi.grΣάκης Ρουβάς: Το δημόσιο ευχαριστώ στην Κάτια Ζυγούλη – Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα…
by Κατερίνα14/11/2021 18:4314/11/2021 18:454 Με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ευχαριστήσει την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκης Ρουβάς: Το δημόσιο ευχαριστώ στην Κάτια Ζυγούλη – Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα…
Διαβάστε το στο spoilersΛαμία: Το μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Κερπινιώτη
Με μια δημόσια επώνυμη επιστολή, θέλησε η κ. Παναγιώτα Ντούσικου να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο Λαμιέων Κώστα Κερπινιώτη για την παρέμβαση του σε χώρο του κοιμητηρίου της Ροδίτσας. Διαβαστε αναλυτικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Λαμιέων κ. Κωνσταντίνο Κερπινιώτη για την παρέμβαση που έγινε, με ενέργειες του, στον χώρο του Κοιμητηρίου Ροδίτσας. Το μπετόν που στρώθηκε […]
The post Λαμία: Το μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Κερπινιώτη appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr