Mαίρη Μπάρκουλη: Έξαλλη η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή
08:38 - 15/11/2021
Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι η Μαίρη Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή μετά την κριτική που
To άρθρο Mαίρη Μπάρκουλη: Έξαλλη η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άστραψε κατά της Δέσποινας Βανδή η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη στο J2US
«Χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε», είπε η Μαίρη Μπάρκουλη
Διαβάστε το στο Νίκος Μπάρκουλης: Πήρε θέση για το ξέσπασμα της μητέρας του εναντίον της Δέσποινας Βανδή
Η απάντηση της τραγουδίστριας
Διαβάστε το στο «Σταμάτα να τραμπουκίζεις τον γιο μου»: Έξαλλη η Mαίρη Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή
Έξαλλη η Μαίρη Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή για την κριτική που άσκηση στον γιο της, Νίκο Μπάρκουλη, στο live του J2US, το περασμένο Σάββατο. Όπως είπε η Δέσποινα Βανδή στον γιο του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη «μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασε αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. […]
The post «Σταμάτα να τραμπουκίζεις τον γιο μου»: Έξαλλη η Mαίρη Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grJ2US: «Πυρά» κατά της Δέσποινας Βανδή από την μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη - Τι συνέβη (Βίντεο)
Ξέσπασμα μέσω social media
Διαβάστε το στο Ο Νίκος Μπάρκουλης πήρε θέση για το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Δέσποινας Βανδή
Η Μαίρη Μπάρκουλη, το βράδυ της Κυριακής, παρακολούθησε το γιο της, Νίκο, να διαγωνίζεται στο Just2Us. Ωστόσο, η αντιμετώπιση που είχε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη από τη Δέσποινα Βανδή, φαίνεται πως εκνεύρισαν τη Μαίρη Μπάρκουλη η οποία ξέσπασε κατά της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, το πρωί της Δευτέρας, η Μαίρη Μπάρκουλη αναφερόμενη στη Δέσποινα Βανδή, της ζήτησε να σταματήσει να τραμπουκίζει το γιο της. «Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασε αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Αισθάνθηκα ότι δε το υποστήριξες το τραγούδι όπως τις άλλες φορές, τύπου “να το πω και αυτό να τελειώνουμε”», είπε η Δέσποινα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Νίκος Μπάρκουλης απαντά για το ξέσπασμα της μητέρας του εναντίον της Δέσποινας Βανδή
Την δική του απάντηση έδωσε μέσω του Twitter, ο Νίκος Μπάρκουλης, μετά το ξέσπασμα της μητέρας του εναντίον της Δέσποινας […]
The post Ο Νίκος Μπάρκουλης απαντά για το ξέσπασμα της μητέρας του εναντίον της Δέσποινας Βανδή appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grMαίρη Μπάρκουλη: Έξαλλη η μητέρα του Νίκου Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή
Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι η Μαίρη Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή μετά την κριτική που άσκησε στον γιο της Νίκο Μπάρκουλη στο Live του J2US το περασμένο Σάββατο. «Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασε αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Αισθάνθηκα ότι δε το υποστήριξες το τραγούδι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣταμάτα να τραμπουκίζεις τον γιο μου: Έξαλλη η Mαίρη Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή
Έξαλλη η Μαίρη Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή για την κριτική που άσκηση στον γιο της, Νίκο Μπάρκουλη, στο live του J2US, το περασμένο Σάββατο....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταμάτα να τραμπουκίζεις τον γιο μου: Έξαλλη η Mαίρη Μπάρκουλη με την Δέσποινα Βανδή
Διαβάστε το στο spoilersΟ Νίκος Μπάρκουλης πήρε θέση για το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Δέσποινας Βανδή
H Μαίρη Μπάρκουλη, το βράδυ της Κυριακής, παρακολούθησε το γιο της, Νίκο, να διαγωνίζεται στο Just2Us. Ωστόσο, η αντιμετώπιση που είχε ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη από τη Δέσποινα Βανδή, φαίνεται πως εκνεύρισαν τη Μαίρη Μπάρκουλη η οποία ξέσπασε κατά της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, το πρωί […]
Διαβάστε το στο dete.gr