Μαίρη Μπάρκουλη: Έξαλλη έγινε με τη Δέσποινα Βανδή – «Σταματήστε να τον τραμπουκίζετε»

09:22 - 15/11/2021

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Μαίρη Μπάρκουλη τα έβαλε με τη Δέσποινα Βανδή για […] The post Μαίρη Μπάρκουλη: Έξαλλη έγινε με τη Δέσποινα Βανδή – «Σταματήστε να τον τραμπουκίζετε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκνευρισμένη η Μαίρη Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή – «Σταματήστε να τραμπουκίζετε τον γιο μου»

«Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε», γράφει η Μαίρη Μπάρκουλη στην ανάρτησή της. Η Μαίρη Μπάρκουλη, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, τα έβαλε με τη Δέσποινα Βανδή για την αντιμετώπιση που έχει από την ίδια ο γιος της, Νίκος Μπάρκουλης, που συμμετέχει στο J2US. ... Περισσότερα To άρθρο Εκνευρισμένη η Μαίρη Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή – «Σταματήστε να τραμπουκίζετε τον γιο μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαίρη Μπάρκουλη – Πυρ και μανία με την Δέσποινα Βανδή – Χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε

Δείτε την ανάρτησή της που λίγα λεπτά μετά διέγραψε

Διαβάστε το στο

Έξαλλη η Μαρία Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή: «Σταματήστε να τραμπουκίζετε το παιδί μου»

Η ανάρτηση – ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη εναντίον της Δέσποινας Βανδή, που ανέβασε και διέγραψε μετά από λίγα λεπτά

Διαβάστε το στο

Μαίρη Μπάρκουλη: Έξαλλη έγινε με τη Δέσποινα Βανδή- «Σταματήστε να τον τραμπουκίζετε»

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Μαίρη Μπάρκουλη τα έβαλε με τη Δέσποινα Βανδή για την αντιμετώπιση που έχει η γνωστή τραγουδίστρια για τον γιο της, τον Νίκο Μπάρκουλη, που συμμετέχει στο J2US.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαίρη Μπάρκουλη: Ξέσπασε κατά της Δέσποινας Βανδή – «Σταματήστε να τον τραμπουκίζετε»

«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασε αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Αισθάνθηκα ότι δε το υποστήριξες το τραγούδι όπως τις άλλες φορές, τύπου “να το πω και αυτό να τελειώνουμε”», είπε η Δέσποινα Βανδή στον Νίκο Μπάρκουλη. Η ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη στα social media: «Κυρία Βανδή, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαίρη Μπάρκουλη κατά Βανδή: «Σταματήστε να τραμπουκίζετε τον γιο μου» (Video)

Τι έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έξαλλη η Μαρία Μπάρκουλη με τη Δέσποινα Βανδή – «Σταματήστε να τραμπουκίζετε το παιδί μου»

Η ανάρτηση – ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη εναντίον της Δέσποινας Βανδή, που ανέβασε και διέγραψε μετά από λίγα λεπτά

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο