Νέα Ζηλανδία: Οι Μαορί απαγορεύουν στους αντιεμβολιαστές να χορεύουν Χάκα

09:44 - 15/11/2021

Μια φυλή των Μαορί στη Νέα Ζηλανδία, που έχει τα πνευματικά δικαιώματα του πιο διάσημου παραδοσιακού χορού χάκα, ζήτησε σήμερα από τους αντιεμβολιαστές διαδηλωτές να μην τον χρησιμοποιούν. Η νομοθεσία της Νέας Ζηλανδίας έχει αναγνωρίσει τη φυλή Νγκάτι Τόα ως πολιτιστικούς φύλακες του χάκα Κα Μάτε, τον οποίο οι αντιεμβολιαστές αναπαρήγαγαν στη διάρκεια των πρόσφατων ... Περισσότερα To άρθρο Νέα Ζηλανδία: Οι Μαορί απαγορεύουν στους αντιεμβολιαστές να χορεύουν Χάκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κανάρης (Vodafone): «Το 2026 θα επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο» – Νέα λανσαρίσματα και επενδύσεις

Καιρός: Καταιγίδες και κρύο θα πλήξουν τη χώρα έως τα Χριστούγεννα – Στα ορεινά θα πέσουν τα πρώτα πυκνά χιόνια

Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ ανάλυση: Η άμυνα «έσβησε» τον Μίσιτς και ο Ναν με τον Όσμαν «καθάρισαν» στην επίθεση

Μια τροπολογία αλλιώτικη από τις άλλες ^ real estate: οι ξένοι επιμένουν ελληνικά ^ πρόσωπο από την αγορά ^ Εγνατία δίχως ΣΕΑ ^ η… άμυνα της Metlen ^ «αυγατίζει» η περιουσία του Τραμπ ^ ρεκόρ για τα malls της Lamda

Αθηνά Μαξίμου σε Αιμίλιο Χειλάκη: «Χρόνια πολλά αγαπημένε μου, μοναδικέ μου, συνοδοιπόρε μου»

Κόκκινα δάνεια: «Πνίγονται» στα χρέη ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και νοικοκυριά