Μιμή Ντενίση: «Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση και ότι υπήρχε έχθρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

12:30 - 15/11/2021

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ταινία […] The post Μιμή Ντενίση: «Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση και ότι υπήρχε έχθρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιμή Ντενίση: «Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση και ότι υπήρχε έχθρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη» (vid)

«Γυρίσαμε την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” με καύσωνα, πυρκαγιές, κορονοϊό και φτάσαμε μέχρι και 500 άτομα σε γύρισμα. Θυμάμαι με καύσωνα στη Μυτιλήνη να φοράμε όλοι χειμωνιάτικα και μου λέει άνθρωπος του νησιού που έπαιζε “κυρία Μιμή, να βγάλω το παλτό; Θα σκάσω”. Ο Λεωνίδας Κακούρης μου έλεγε “εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας, δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μιμή Ντενίση: «Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση και ότι υπήρχε έχθρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

«Γνωρίζω τη Δανάη Μπάρκα από παιδάκι, τις τσάκωνα μαζί με τη Μαριτίνα, ξημερώματα, στην κουζίνα στο εξοχικό μας να τρώνε γιουβαρλάκια», λέει η Μιμή Ντενίση. Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, για τη Δανάη Μπάρκα και την κόρη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μιμή Ντενίση: "Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση και ότι υπήρχε έχθρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη"

"Γνωρίζω τη Δανάη Μπάρκα από παιδάκι, τις τσάκωνα μαζί με τη Μαριτίνα, ξημερώματα, στην κουζίνα στο εξοχικό μας να τρώνε γιουβαρλάκια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο