Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι - 49χρονη Αλβανίδα: «Ο οφθαλμίατρος απείλησε να πυροβολήσει την κόρη μας και του όρμηξα»
19:16 - 15/11/2021
Η 49χρονη Αλβανίδα που κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι, υποστηρίζει πως προστάτευσε τη ζωή του παιδιού της.
Μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια, η κατηγορούμενη δίνει τη δική της εκδοχή για όσα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη (11/11) έξω από το σπίτι του 68χρονου μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους, υποστηρίζοντας πως δεν είχε σκοπό να το τραυματίσει.
«Όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει μόνη της, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της, τότε αυτός (ο γιατρός), έβγαλε το όπλο και λέει, "σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου". Γύρισα και του είπα "σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί", νόμιζα ότι ήτα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr