Κορωνοϊός: Τρίτη δόση για όλους και μετά «αναμνηστική» κάθε χρόνο

00:04 - 16/11/2021

Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει, λένε οι ειδικοί – «Θα είναι άλλος ένας ενδημικός ιός του αναπνευστικού» ανέφερε η Μαρία Θεοδωρίδου – Στο 91,1% γεμάτες οι ΜΕΘ σε ολόκληρη την επικράτεια και στο 60,55% οι απλές κλίνες – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου ανοίγει και επίσημα πλέον ...

Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασιλακόπουλος – Τρίτη δόση για όλους μετά το τετράμηνο

«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα και να αυξηθεί με κάποιο τρόπο το ποσοστό εμβολιασμού. Έχω πει πολλές φορές να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών» τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος

Διαβάστε το στο

Βασιλακόπουλος – Τρίτη δόση για όλους μετά το τετράμηνο

«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα και να αυξηθεί με κάποιο τρόπο το ποσοστό εμβολιασμού. Έχω πει πολλές φορές να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών» τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος

Διαβάστε το στο tovima

Κορωνοϊός: Τρεις δόσεις και επαναληπτική μια φορά το χρόνο

Τι θα ισχύει με το εμβόλιο του κορωνοϊού

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agrinionews.gr

Διαχείριση- ανέκδοτο, τους ξεμπρόστιασε ο Δαουτίδης

Συνάντηση Παπαναστασίου-Μπελέρη

Τα πρώτα ευρήματα από τις κάμερες του σπιτιού του Μπάλντοκ: Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ για τα αίτια θανάτου

Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 57χρονου στο γήπεδο των Παπαδατών

Παρεμβάσεις σε δρόμους και δημόσιους χώρους από συνεργεία του Δήμου Μεσολογγίου

Δήμος Ξηρομέρου: Κατάλληλο το νερό της Χρυσοβίτσας για πόση και μαγείρεμα