Μπέττυ Μαγγίρα: Βγήκε στην εκπομπή από το σπίτι – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης

10:10 - 16/11/2021

Χωρίς την Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό ξεκίνησε σήμερα το πρωί η εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: Βγήκε στην εκπομπή από το σπίτι – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Μάγγιρα: Έκανε εκπομπή από το σπίτι της λόγω... κορωνοϊού

Ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης βρέθηκε θετικός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Εκτός πλατό η Μπέττυ Μαγγίρα – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της

Η Μπέττυ Μαγγίρα απουσίαζε σήμερα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Αμέσως έγινε σύνδεση με Skype και είδαμε την Μπέττυ Μαγγίρα στο σπίτι της. Όπως ενημέρωσε, ο σύζυγός της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και για την ασφάλεια όλων στο πλατό, αναγκάστηκε και η ίδια να μείνει στο σπίτι. «Ο άντρας μου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έχει πολύ ήπια συμπτώματα. Είναι εμβολιασμένος και μάλιστα είχε κάνει και την τρίτη δόση. Κι εγώ, αν και εμβολιασμένη, προτίμησα και για δική σας ασφάλεια να μείνω στο σπίτι. Είμαι μια χαρά, είμαι πολύ καλά», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα. Η Μπέττυ Μαγγίρα συμπλήρωσε: «Θα μείνω σπίτι για την ασφάλεια όλων σας μέχρι να κάνω το μοριακό τεστ και να δείξει ότι ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: Βγήκε στoν «αέρα» από το σπίτι – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης (vid)

Η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω skype αποκαλύπτοντας πως ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης βρέθηκε θετικός στον κορονοίό. Για τον λόγο αυτό, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε, θέλοντας να προστατέψει τους συνεργάτες της, να μην εμφανιστεί σήμερα στο πλατό αλλά να μείνει σπίτι της. «Ρεμάλια καλοπερνάτε; Καλημέρα. Έλειψα και αράξατε, ούτε χορευτικά, ούτε χορογραφίες… Καλημέρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δεν βγήκε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της

Εκτός πλατό βρέθηκε σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα. Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ξεκίνησε χωρίς την παρουσιάστρια, αλλά μόνο με τους […] The post Δεν βγήκε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Εκτός πλατό η Μπέττυ Μαγγίρα – Θετικός στον κορωνοϊό ο σύζυγός της (Video)

Τι είπε σε σύνδεση μέσω Skype από το σπίτι της

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Από το σπίτι η Μπέττυ Μαγγίρα: Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της

Δείτε όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα. Εκτός πλατό βρέθηκε σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα. Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ξεκίνησε χωρίς την παρουσιάστρια, αλλά μόνο με τους συνεργάτες της. Αμέσως έγινε σύνδεση με Skype και είδαμε την Μπέττυ Μαγγίρα στο σπίτι της. Όπως ενημέρωσε, ο σύζυγός της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και για την ασφάλεια όλων […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US