Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση»

11:28 - 16/11/2021

Ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή  «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως έχει επικοινωνήσει με τη σύζυγο του Πέτρου...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα Νίνου, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση (Βίντεο)

«Δε θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά θέματα. Η Ελπίδα δεν κατηγορείται για κάτι», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελπίδα Νίνου δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του εν αγνοία μου», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας πως ο κατηγορούμενος τον είχε βάλει εν αγνοία του μάρτυρα υπεράσπισης. «Εγώ ήμουν κοντά στη ζωή του ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Ελπίδα Νίνου δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως έχει επικοινωνήσει με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου,...

Διαβάστε το στο Zougla

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα Νίνου, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη σύζυγο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα Νίνου, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»