Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;»

12:02 - 16/11/2021

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με Καπουτζίδη και Μουτσινά μιλούσαν στον αέρα του Alpha, με την Κατερίνα Καινούργιου να […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες; Έχω υποστεί τεράστιο bullying» (vid)

«Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει υποστεί τεράστιο bullying για την εξωτερική εμφάνιση. Που μπορεί να θέλω να βγαίνω με μεγάλη βλεφαρίδα και μπορεί να θέλω να βγαίνω καλοχτενισμένη…», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και ακόμα και τώρα υπάρχουν κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που βγαίνουν και δίνουν συνεντεύξεις για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;

«Και με σχολιάζουν κυρίες που δεν… έχουν κάνει πλαστικές»

Διαβάστε το στο news.gr

Απασφάλισε η Καινούργιου – «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;»

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με Καπουτζίδη και Μουτσινά μιλούσαν στον αέρα του Alpha, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρεται στο bullying που έχει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απασφάλισε η Καινούργιου – «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;»

Διαβάστε το στο spoilers

Κατερίνα Καινούργιου: Μου έλεγαν “πώς είσαι έτσι μωρή” – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχω υποστεί τεράστιο bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση». Αυτό αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Όπως είπε: «Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει υποστεί τεράστιο bullying για την εξωτερική εμφάνιση. Που μπορεί να θέλω να βγαίνω με μεγάλη βλεφαρίδα και μπορεί να θέλω να βγαίνω καλοχτενισμένη… Ακόμα και τώρα υπάρχουν κυρίες […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Καινούργιου: "Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;" (video)

"Κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης βγαίνουν και με “χτυπάνε” συνέχεια. Κι αυτό είναι bullying"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο