Χιμένεθ: «Θέλω τον Μάνταλο στην Αλ Ουάχντα»!

13:18 - 24/12/2019

Η Αλ Ουάχντα προσέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο τον Μανόλο Χιμένεθ μετά από το πολύ κακό ξεκίνημά της στη σεζόν.Δύο μήνες μετά, , όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με δηλώσεις του. «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Σεΐχης», είπε ο Χιμένεθ, αναφερόμενος στον πρόεδρο της Αλ Ουάχντα, Ντιάμπ Μπιν Ζαγέντ Αλ-Ναιάν, ο οποίος είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χιμένεθ: «Ναι, θέλουμε τον Μάνταλο»

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στα Εμιράτα είναι η ενδιαφερόμενη για τον Πέτρο Μάνταλο, με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ να περιμένει την απόφαση της διοίκηση της Αλ Ναϊάν

Διαβάστε το στο

Χιμένεθ: Θέλω τον Μάνταλο στην Αλ Ουάχντα

Τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Αλ Ουάχντα. Ο σύλλογος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προσέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο τον Μανόλο Χιμένεθ μετά από πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Τώρα, ο προπονητής που το 2018 οδήγησε την ΑΕΚ στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, επιδιώκει να «επανασυνδεθεί» […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Χιμένεθ: «Θέλω τον Μάνταλο στην Αλ Ουάχντα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα για τον Πέτρο Μάνταλο. The post Χιμένεθ: «Θέλω τον Μάνταλο στην Αλ Ουάχντα» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Θέλει τον Μάνταλο στην Αλ Ουάχντα ο Χιμένεθ

Η Αλ Ουάχντα φαίνεται πως είναι η ομάδα από την οποία περιμένουν πρόταση για τον Πέτρο Μάνταλο στην ΑΕΚ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)