Κλοντιάνα Τσέλ​​​​​​​o: «Ο γιατρός με είχε βιάσει - Ζούμε από θαύμα εγώ και η κόρη μου»

18:50 - 16/11/2021

Η 49χρονη εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλo, που βρίσκεται υπό κράτηση μετά την επίθεση με όπλο εις βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα, εκτός γάμου, επιμένει ότι το όπλο της επίθεσης δεν ήταν δικό της, αλλά του γιατρού, με τον οποίο πάλεψε και τον τραυμάτισε. «Ζούμε από θαύμα εγώ και η κόρη μου. Μακάρι να μας είχαν δολοφονήσει, δεν θα υποφέραμε τόσο. Μακάρι να μας είχαν σκοτώσει» είπε η εικαστικός μέσα από τα κρατητήρια. Μιλώντας στον Alpha μέσα από τα κρατητήρια, η Τσέλο υποστήριξε: «Δεν είμαι ανήθικη που πήγα με παντρεμένο. Είμαι θύμα βιασμού». Και συνέχισε: «Αληθεύει ότι στην αγωγή μου για την αναγνώριση πατρότητας, που στράφηκα εναντίον το

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις