Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου»

00:16 - 17/11/2021

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την βίαια απώλεια της […] The post Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου (Βίντεο)

«Η μητέρα μου έσωσε, κι υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους. Πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό» δήλωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Έχασα τη μητέρα μου βίαια, βάλαμε μέσον για να δωρίσουμε τα όργανά της

Στην παρέα του «The 2Night Show» βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Η αγαπημένη ηθοποιόις Ευδοκία Ρουμειλώτη προχώρησε σε μια πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη. Όπως ανέφερε στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχασε πολύ βίαια τη μητέρα της. Η ηθοποιός μιλώντας για την απώλειά της ... Περισσότερα To άρθρο Ευδοκία Ρουμελιώτη: Έχασα τη μητέρα μου βίαια, βάλαμε μέσον για να δωρίσουμε τα όργανά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ευδοκία Ρουμελιώτη – «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκλονίζει με τις περιγραφές της

Διαβάστε το στο in.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βάλαμε «μέσο» για να δωρίσουμε τα όργανα της μητέρα μου σε επτά ανθρώπους

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τη μητέρα της και την απόφασή της να προχωρήσει σε δωρεά…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου

Στην παρέα του «The 2Night Show» της Τρίτης (16/11), καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μια ιστορία αγάπης», μοιράστηκε τους ενδοιασμούς που είχε αρχικά για τον ρόλο της, ως gay. Ποιος την προέτρεψε να αποδεχθεί την πρόταση και πώς το κοινό αντιμετωπίζει τον ρόλο της; Επίσης, θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον χαμό της μητέρας της, μίλησε για το παιδί που ήθελε να υιοθετήσει με τον σύζυγό της, και δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, αλλά και για τη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει μία κόρη. Τέλος, εξήγησε ποια ιδιαίτερη θέση έχουν στη ζωή της οι φίλες της, Κατερίνα Χέλμη, Μαρία Καβογιάννη και Δανάη Μ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου» (vid)

«Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα… Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με τα όργανα της μητέρας μου σώθηκαν επτά ζωές»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show μιλώντας για τις δυσκολίες των τελευταίων ετών To άρθρο Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με τα όργανα της μητέρας μου σώθηκαν επτά ζωές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου» - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και μίλησε για τις δυσκολίες των τελευταίων ετών στη ζωή της, την απώλεια των γονιών της αλλά και την οικογένεια της.

Διαβάστε το στο real.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη στον Αρναούτογλου: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου» (Videos)

«Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα πού να το ψάχνετε...»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Είναι αδιανόητο»

Διαβάστε το στο news.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βάλαμε μέσον για να δωρίσουμε τα όργανα της μητέρας μου

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το μέσον που χρειάστηκε να βάλει, ώστε να μπορέσει να δωρίσει τα όργανα της μητέρας της.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Στο πλατό του «The 2Night show» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έχασε την μητέρα της. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show μιλώντας για τις δυσκολίες των τελευταίων ετών στη ζωή της, την απώλεια των γονιών της αλλά και την οικογένεια της. «Την έχω χάσει τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου τον έχω χάσει. Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Χάρη στα όργανά της σώθηκαν επτά ζωές. Θα έπρεπε να μου το κάνουν πιο εύκολο όχι να παρακαλάω να πάρουν τα όργανα», αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βάλαμε μέσον για να δωρίσουμε τα όργανα της μητέρας μου

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Τι είπε η ηθοποιός για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ξανά ένα παιδί.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ευδοκία Ρουμελιώτη – «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκλονίζει με τις περιγραφές της

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο