Ρένια Λουιζίδου: «Ήταν πολύ σπάνιο αυτό που κόλλησα και κινδύνευσε η ζωή μου»

01:48 - 17/11/2021

Στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος ήταν καλεσμένη η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που […] The post Ρένια Λουιζίδου: «Ήταν πολύ σπάνιο αυτό που κόλλησα και κινδύνευσε η ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: Κόλλησα ένα πράγμα που είναι σπάνιο - Κινδύνευεσε η ζωή μου (videos)

Ρένια Λουιζίδου: Το πρόβλημα υγείας που πέρασε το 2004 στα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ρένια Λουιζίδου: «Ήταν πολύ σπάνιο αυτό που κόλλησα και κινδύνευσε η ζωή μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» στην ΕΡΤ ήταν η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ρένια Λουιζίδου: «Ήταν πολύ σπάνιο αυτό που κόλλησα και κινδύνευσε η ζωή μου, έπαθα σηψαιμία» (vid)

«Ήταν σοβαρό. Έγινε το 2004 και με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς. Ήμουν στο Υγεία. Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μια τουαλέτα κι ήμουν εξαντλημένη κι αφυδατωμένη. Έπαιξε ρόλο κι ο καύσωνας κι η κούραση όλης της χρονιάς» ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου. «Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο πολύ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρένια Λουιζίδου: «Έπαθα σηψαιμία, κινδύνευσε η ζωή μου» (Video)

«Ήταν σοβαρό, έγινε το 2004 και με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ρένια Λουϊζίδου: “Έπαθα σηψαιμία και κινδύνευσε η ζωή μου”

H Ρένια Λουϊζίδου, ήταν καλεσμένη στη εκπομπή 'Αυτός κι ο Άλλος' και αποκάλυψε πρώτη φορά μία περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο