Συγκλονίζει η Ρένια Λουιζίδου: «Αυτές τις 48 ώρες η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό στο νοσοκομείο»

07:40 - 17/11/2021

Για την σοβαρή περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία της, μίλησε η Ρένια Λουίζίδου καλεσμένη To άρθρο Συγκλονίζει η Ρένια Λουιζίδου: «Αυτές τις 48 ώρες η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό στο νοσοκομείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένια Λουϊζίδου: Έπαθα σηψαιμία και για ένα 48ωρο, η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό

Συγκλονίζει η Ρένια Λουϊζίδου περιγράφοντας την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το 2004 και κινδύνευσε η ζωή της. Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» αυτό που έπαθε ήταν κάτι πολύ σπάνιο να γίνει σε τέτοια κλίμακα. «Ήταν σοβαρό. Έγινε το 2004 σε γύρισμα με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς. Ήμουν στο Υγεία. Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μια τουαλέτα κι ήμουν εξαντλημένη κι αφυδατωμένη. Έπαιξε ρόλο κι ο καύσωνας κι η κούραση όλης της χρονιάς» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. «Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο πολύ να γίνει σε τέτοια κλίμακα και κινδύνευσε η ζωή μου. Οπότε αυτές τις 48 ώρες που η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό, είναι πρωτόκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρένια Λουϊζίδου: Έπαθα σηψαιμία και για ένα 48ωρο, η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό (VIDEO)

Συγκλονίζει η Ρένια Λουϊζίδου περιγράφοντας την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το 2004 και κινδύνευσε η ζωή της. Όπως είπε... The post Ρένια Λουϊζίδου: Έπαθα σηψαιμία και για ένα 48ωρο, η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της