Έλενα Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει»

08:44 - 17/11/2021

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Νοεμβρίου, η Έλενα Παπαρίζου To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Παπαρίζου: Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει

Η τραγουδίστρια ανακοινώθηκε πως ορίστηκε η πρώτη Πρέσβειρα καλής θελήσεως της Unicef στη χώρα μας

Διαβάστε το στο

Έλενα Παπαρίζου – «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει»

Η Έλενα Παπαρίζου σε ένα νέο ρόλο έκπληξη

Διαβάστε το στο

Έλενα Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει»

H Έλενα Παπαρίζου έγινε η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef στην Ελλάδα και με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού στις 20 Νοεμβρίου,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Έλενα Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει, και για ένα ζώο θα είχα δράσει» (vid)

Μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει βρεθεί σε περιστατικό κακοποίησης παιδιού και έχει δράσει. «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ευθύνες που έχω αναλάβει στη ζωή μου. Δε θα είχα αναλάβει αυτή την ευθύνη αν δεν είχα χρόνο. Ο σύζυγός μου είναι πάρα πολύ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παπαρίζου: «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Έλενα Παπαρίζου – «Έχω βρεθεί σε περιστατικό βίας παιδιού και έχω δράσει»

Η Έλενα Παπαρίζου σε ένα νέο ρόλο έκπληξη

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της