Σοκάρει η Ντέμη Γεωργίου: «Νοσηλεύτηκα γιατί με χτύπησε η σύντροφος μου»

13:02 - 17/11/2021

Στον καναπέ της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε η Ντέμη Γεωργίου το πρωινό της Τετάρτης προκειμένου να ξεδιπλώσει την δική της […] The post Σοκάρει η Ντέμη Γεωργίου: «Νοσηλεύτηκα γιατί με χτύπησε η σύντροφος μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέμη Γεωργίου – Μετά από καυγά με χτύπησε η σύντροφός μου και νοσηλεύτηκα

Η πρώην παίκτρια του Masterchef Ντέμη Γεωργίου σοκάρει με την περιγραφή της

Διαβάστε το στο

Η Ντέμη Γεωργίου του MasterChef σοκάρει: «Νοσηλεύτηκα γιατί με χτύπησε η σύντροφος μου»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ντέμη Γεωργίου, το πρωινό της Τετάρτης, προκειμένου να ξεδιπλώσει την δική της ιστορία ζωής. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την λεκτική και ψυχολογική βία που έχει βιώσει στο παρελθόν από τη σύντροφο της. «Έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση με ψυχολογική και λεκτική... The post Η Ντέμη Γεωργίου του MasterChef σοκάρει: «Νοσηλεύτηκα γιατί με χτύπησε η σύντροφος μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σοκάρει η Ντέμη Γεωργίου: «Νοσηλεύτηκα γιατί με χτύπησε η σύντροφος μου, φοβήθηκα για τη ζωή μου» (vid)

H Ντέμη Γεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα την δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική και σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ντέμη Γεωργίου: «Η σύντροφός μου μετά από καυγά με χτύπησε και νοσηλεύτηκα»

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef», Ντέμη Γεωργίου, εξομολόγησε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει πέσει θύμα σωματικής και ψυχολογικής βίας από πρώην σύντροφό της. Η Ντέμη Γεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα την δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική και σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν και ο λόγος που έφυγα τρέχοντας. Είχαμε μια τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα ότι κάπου εδώ τελειώνει. Για μεγάλο διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για μένα αλλά, όταν άρχισα πια να φοβάμαι για την ζωή μου,

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σοκάρει η Ντέμη Γεωργίου του MasterChef: «Νοσηλεύτηκα γιατί με χτύπησε η σύντροφος μου»

“Αυτοπαγιδεύτηκα σε αυτή τη σχέση, έφτιαξα μόνη μου μια παγίδα για να μην μπορώ να φύγω από όλο αυτό” τόνισε, μέσα σε όλα, η Ντέμη Γεωργίου. Στον καναπέ της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε η Ντέμη Γεωργίου το πρωινό της Τετάρτης προκειμένου να ξεδιπλώσει την δική της ιστορία ζωής. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ντέμη Γεωργίου: "Νοσηλεύτηκα γιατί με χτύπησε η σύντροφος μου"

"Αυτοπαγιδεύτηκα σε αυτή τη σχέση, έφτιαξα μόνη μου μια παγίδα για να μην μπορώ να φύγω από όλο αυτό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Η εξομολόγηση της Ντέμης Γεωργίου του MasterChef: «Μετά από καυγά με χτύπησε η σύντροφός μου και νοσηλεύτηκα»

Τη Ντέμη Γεωργίου την γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef. Η πρώην πάικτρια του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έκανε μια σοκαριστική εξομολόγηση. Μίλησε για τη λεκτική και ψυχολογικά βία που δέχτηκε από την πρώτη σύντροφό της. Η σχέση τους κράτησε έξι ολόκληρα χρόνια. Την δύσκολη εμπειρία της την γνώριζε και […] The post Η εξομολόγηση της Ντέμης Γεωργίου του MasterChef: «Μετά από καυγά με χτύπησε η σύντροφός μου και νοσηλεύτηκα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο