Μπορεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να αποδώσει Δικαιοσύνη στην Κύπρο;

13:22 - 17/11/2021

ΤΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΧΑΤΖΗΤΟΦΗ*   Όπως έχω εξηγήσει σε προηγούμενο άρθρο,https://cyprus–mail.com/2021/10/24/why–is–the–road–to–the–hague–accessible–to–armenia–azerbaijan–but–not–to–cyprus–turkey/ η Τουρκία προσπαθεί να παρεμβάλει προσκόμματα σεμια πιθανή οδό για απόδοση δικαιοσύνης στην Κύπρο, η οποία θα περνά μέσα από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (ΔΔΧ), στην Ολλανδία. Η Ολλανδία είναι η δεύτερη πατρίδα μου, η χώρα όπου ζω εδώ και πολλάχρόνια μετά τον βίαιο […] Μπορεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να αποδώσει Δικαιοσύνη στην Κύπρο; - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όπως έχω εξηγήσει σε προηγούμενο άρθρο,  η Τουρκία προσπαθεί να παρεμβάλει προσκόμματα σε μια πιθανή οδό για απόδοση δικαιοσύνης στην Κύπρο, η οποία θα περνά μέσα από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (ΔΔΧ), στην Ολλανδία. Η Ολλανδία είναι η δεύτερη πατρίδα μου, η χώρα όπου ζω εδώ και πολλά χρόνια μετά τον βίαιο εκτοπισμό μου […] The post Μπορεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να αποδώσει Δικαιοσύνη στην Κύπρο; appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

ΑΡΘΡΟ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΧΑΤΖΗΤΟΦΗ  Όπως έχω εξηγήσει σε προηγούμενο άρθρο, https://cyprus–mail.com/2021/10/24/why–is–the–road–to–the–hague–accessible–to–armenia–azerbaijan–but–not–to–cyprus–turkey/   η Τουρκία προσπαθεί να παρεμβάλει προσκόμματα σε μια πιθανή οδό για απόδοση δικαιοσύνης στην Κύπρο, [...] The post Μπορεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να αποδώσει Δικαιοσύνη στην Κύπρο; appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”