#Ολλανδία

Δικαστικό φιάσκο στην Ισπανία: Αφησαν «κατά λάθος» ελεύθερο ολλανδό αρχιμαφιόζο

protagon.gr
Ο 46χρονος Καρίμ Μπουγιακριτσάν ήταν ένας από τους πλέον καταζητούμενους εγκληματίες στην Ευρώπη και καταζητείτο από την Ιντερπόλ για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Δικαστήριο στη Μάλαγα τον άφησε να φύγει με εγγύηση. Από τότε αγνοούνται τα ίχνη του, ενώ εκκρεμούσε αίτημα για έκδοσή του στην Ολλανδία The post Δικαστικό φιάσκο στην Ισπανία: Αφησαν «κατά λάθος» ελεύθερο ολλανδό αρχιμαφιόζο appeared first on Protagon.gr.
20:12 24/04/2024

Πέθανε 72χρονος που είχε κορωνοϊό 613 μέρες

tovima
Στο σώμα του 72χρονου, που πέθανε στην Ολλανδία, υπήρχαν 22 μεταλλάξεις του κορωνοϊού.
19:04 24/04/2024

Γκάφα από τους Ισπανούς - Απελευθέρωσαν αρχηγό καρτέλ που ήθελε να σκοτώσει τη διάδοχο της Ολλανδίας

Cnn.gr
Σε μία απίστευτη γκάφα προχώρησαν οι ισπανικές Αρχές καθώς άφησαν ελεύθερο για ένα αφεντικό καρτέλ ναρκωτικών που φέρεται να σχεδίαζε να δολοφονήσει τη διάδοχο του ολλανδικού θρόνου και πρωθυπουργό Μαρκ…Περισσότερα...
13:37 23/04/2024

Πως γιγαντιαίες επενδυτικές εταιρείες κατάφεραν να διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία μεγαλύτερα από τα ΑΕΠ της Γερμανίας και της Ολλανδίας

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα Wall Street Journal The post Πως γιγαντιαίες επενδυτικές εταιρείες κατάφεραν να διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία μεγαλύτερα από τα ΑΕΠ της Γερμανίας και της Ολλανδίας appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:37 23/04/2024

Εθνική Ολλανδίας: Προλαβαίνει το Euro ο Ντε Γιονγκ

fosonline.gr
Ο Φράνκι Ντε Γιονγκ τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο θα λάβει κανονικά μέρος στο Euro.
15:48 22/04/2024

Βασίλισσα Letizia: Γιατί υποδεχόταν καθιστή τους καλεσμένους σε λαμπερό γκαλά

instyle.gr
Λαμπερή ήταν η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας στο επίσημο δείπνο κατά τη διάρκεια της βασιλικής επίσκεψής της στην Ολλανδία. Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι χαιρετούσε καθιστή τους καλεσμένους στο λαμπερό γκαλά. Η βασίλισσα της Ισπανίας, 51 ετών, φόρεσε την τιάρα Diamond Loop με ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα της ισπανικής μάρκας The 2nd Skin CO. […] The post Βασίλισσα Letizia: Γιατί υποδεχόταν καθιστή τους καλεσμένους σε λαμπερό γκαλά appeared first on InStyle.
14:48 22/04/2024

Κυπελλούχος Ολλανδίας για 12η φορά η Φέγενορντ

pressaris.gr
Κυπελλούχος Ολλανδίας για 12η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2018 (3-0 επί της Άλκμααρ) αναδείχθηκε απόψε η Φέγενορντ.  Παίζοντας στο «σπίτι» της, το «Ντε Κάιπ», η ομάδα του Ρότερνταμ επικράτησε με 1-0 της Ναϊμέγκεν και πήρε το πρώτο εγχώριο τρόπαιο, που μάλλον θα είναι το μοναδικό στην τρέχουσα περίοδο, μιας και στο […] The post Κυπελλούχος Ολλανδίας για 12η φορά η Φέγενορντ appeared first on pressaris.gr.
11:10 22/04/2024

Πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδίας: Η κρυφή ζωή στη Μαδρίτη και οι απειλές από τη μαφία

Newsit
Η διάδοχος του ολλανδικού θρόνου, πριγκίπισσα Αμαλία, έζησε στην Ισπανία για τουλάχιστον έναν χρόνο εξαιτίας των σοβαρών απειλών που δεχόταν από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος της Ολλανδίας, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας της. Η πριγκίπισσα Αμαλία πήγε για σπουδές στη Μαδρίτη, εξαιτίας θεμάτων ασφαλείας και είχε περισσότερη ελευθερία κινήσεων εκεί, αναφέρουν πηγές που επικαλείται ... Περισσότερα To άρθρο Πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδίας: Η κρυφή ζωή στη Μαδρίτη και οι απειλές από τη μαφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Διαζύγιο Νικολάου με Μπλάτνικ: Η Τατιάνα δεν ένιωθε καλά στη βασιλική οικογένεια

eretikos.gr
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010, στις Σπέτσες, σε έναν γάμο όπου παρευρέθηκαν βασιλείς από όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων της Ολλανδίας, της Δανίας, της Σουηδίας και της Ισπανίας. Η προσγειωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως τη χαρακτηρίζει η Daily Mail, φαινόταν «αντίθετη» με την υπερβολή της πρώην ελληνικής βασιλικής ζωής, ζητώντας από τους ευγενείς και τους πρίγκιπες […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:58 21/04/2024

Πριγκίπισσα Αμαλία: Ο θρόνος, οι απειλές και η στενή σχέση με την Ελλάδα

tovima
Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για έναν χρόνο στην Ισπανία, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος.
19:00 20/04/2024

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε - Με τη φανέλα της ο Μαχλάς είχε κερδίσει το «Χρυσό Παπούτσι» το 1998

ProtoThema.gr
Η ομάδα της Ολλανδίας τιμωρήθηκε με αφαίρεση 18 βαθμών αφού δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
00:00 20/04/2024

Ολλανδία: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην χρησιμοποιτεί το Facebook

el.gr
Τι ανακοινώθηκε. Το άρθρο Ολλανδία: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην χρησιμοποιτεί το Facebook εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
17:09 19/04/2024

Η κρυφή ζωή της πριγκίπισσας Catharina-Amalia της Ολλανδίας στη Μαδρίτη

instyle.gr
Η πριγκίπισσα Catharina-Amalia, διάδοχος του θρόνου του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, ζούσε κρυφή ζωή στη Μαδρίτη επί έναν χρόνο, για να γλυτώσει από απειλές κατά της ζω΄γς της και από τη Μαφία! Η αποκάλυψη έγινε κατά το δείπνο που διοργάνωσε ο βασιλιάς της Ολλανδίας Willem-Alexander και η βασίλισσα Máxima προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας, […] The post Η κρυφή ζωή της πριγκίπισσας Catharina-Amalia της Ολλανδίας στη Μαδρίτη appeared first on InStyle.
21:46 18/04/2024

Ο Σολτς καλεί τους Ευρωπαίους να στείλουν Patriot στην Ουκρανία

militaire.gr
Ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς κάλεσε χθες Τετάρτη τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να μιμηθούν το παράδειγμα της Γερμανίας, που ανακοίνωσε πως στέλνει ένα επιπλέον αμερικανικής κατασκευής σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Patriot στην Ουκρανία. Τα συστήματα του τύπου δείχνουν «αμέσως» πόσο απαραίτητα είναι και «θέλουμε να ενθαρρύνουμε κι άλλους να το κάνουν», δήλωσε προσερχόμενος χθες στη σύνοδο κορυφής των 27. Το Βερολίνο ανακοίνωσε το Σάββατο πως στέλνει ακόμη μια συστοιχία Patriot για να βοηθήσει το Κίεβο να αποκρούσει τις ρωσικές επιθέσεις εναντίον πόλεων και ενεργειακών υποδομών, που έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες. Πρόκειται για την τρίτη συστοιχία του είδους που διέθεσε το Βερο
07:00 18/04/2024

Θρίλερ με την πριγκίπισσα Αμαλία - Οι απειλές για τη ζωή της την έκαναν να αλλάξει χώρα

gossip-tv.gr
Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση της πριγκίπισσας - διαδόχου της Ολλανδίας, Αμαλίας, η οποία εγκαταστάθηκε στην Ισπανία για να διαφύγει από απειλές για την ασφάλειά της, όπως αναφέρουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.Περισσότερα...
00:37 18/04/2024

Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας: Η επιτομή της κομψότητας σε δεξίωση στο Άμστερνταμ

instyle.gr
Ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας πραγματοποιούν κρατική επίσκεψη στην Ολλανδία, από τις 16 έως τις 18 Απριλίου, για την ενίσχυση της παραδοσιακής σχέσης φιλίας μεταξύ των δύο βασιλικών οίκων, καθώς και των διμερών σχέσεων. King Felipe & Queen Letizia of Spain depart Spain ahead of their State Visit to the Netherlands. […] The post Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας: Η επιτομή της κομψότητας σε δεξίωση στο Άμστερνταμ appeared first on InStyle.
19:46 17/04/2024

Το ΝΑΤΟ συζητά την Παρασκευή για «αντιαεροπορική βοήθεια» στην Ουκρανία- Ποιοι θα δώσουν;

militaire.gr
Το Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ουκρανίας θα συνεδριάσει την Παρασκευή για να συζητήσει τρόπους με τους οποίους θα παρασχεθεί στο Κίεβο περισσότερη βοήθεια σε συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.    Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε να γίνει αυτή η συνάντηση καθώς η χώρα του αντιμετωπίζει έλλειψη πυρομαχικών, με τη ζωτικής σημασίας χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ να έχει μπλοκαριστεί από τους Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο εδώ και μήνες και την ΕΕ να μην παραδίδει εγκαίρως πυρομαχικά. ΝΑΤΟ-Ουκρανία: Ολλανδοί, Δανοί, Τσέχοι μπορεί να υποστηρίξουν την γερμανική πρωτοβουλία αντιαεροπορικής άμυνας για την Ουκρανία, λέει ο Ολλανδός πρωθυπουργός      Ο Ολλα
19:00 17/04/2024

F-16 στην Ουκρανία: Η Ολλανδία στέλνει άλλα τρία μαχητικά για την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στη Ρουμανία

onalert.gr
Η Ολλανδία θα παραδώσει σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, άλλα τρία μαχητικά αεροσκάφη F-16 σε εγκαταστάσεις εκπαίδευσης στη Ρουμανία. The post F-16 στην Ουκρανία: Η Ολλανδία στέλνει άλλα τρία μαχητικά για την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στη Ρουμανία appeared first on OnAlert.
15:28 17/04/2024

Επίσημο ντεμπούτο στην Ολλανδία θα κάνει σήμερα η πριγκίπισσα διάδοχος Αμαλία – Ζούσε «αυτοεξόριστη» στην Ισπανία λόγω απειλών

Skai.gr
Τα ονόματα της Αμαλίας και του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε αναφέρονταν σε επικοινωνίες ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος, προκαλώντας φόβους για απόπειρα απαγωγής
13:37 17/04/2024

Κλυταιμνήστρα: Μετά την Ελευσίνα η παράσταση των tg STAN περιοδεύει στη Βόρεια Ευρώπη

monopoli.gr
Η πρωτοποριακή παράσταση «Κλυταιμνήστρα» της καταξιωμένης φλαμανδικής ομάδας tg Stan, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Ελευσίνα το 2022, ταξιδεύει για δεύτερη φορά σε πόλεις του Βελγίου και της Ολλανδίας.
14:53 15/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load