Νίκος Μπάρκουλης: «Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τη μητέρα μου, εσείς γιατί γίνατε κριτές;»
09:24 - 18/11/2021
Για την κόντρα που άνοιξε η μητέρα του τις προηγούμενες ημέρες με τη Δέσποινα Βανδή με
To άρθρο Νίκος Μπάρκουλης: «Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τη μητέρα μου, εσείς γιατί γίνατε κριτές;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μπάρκουλης: «Αφού η Βανδή δεν είχε θέμα, δεν καταλαβαίνω πώς ξαφνικά όλοι γίνατε κριτές»
Σχετικά με την ανάρτηση της μητέρας του για την κριτική της Δέσποινας Βανδή στο πρόσωπό του μίλησε ο νεαρός παίκτης του J2US
Διαβάστε το στο Νίκος Μπάρκουλης: Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τη μητέρα μου (Βίντεο)
Ο Νίκος Μπάρκουλης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την ανάρτηση της μητέρας του που είχε στόχο την Δέσποινα Βανδή - «Εσείς γιατί γίνατε κριτές;» αναρωτήθηκε.
Διαβάστε το στο Νίκος Μπάρκουλης: Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τη μητέρα μου, εσείς γιατί γίνατε κριτές; Δεν έθιξε κανέναν
Την δική του απάντηση έδωσε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ο Νίκος Μπάρκουλης, μετά το ξέσπασμα της μητέρας του εναντίον της Δέσποινας Βανδή με...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Μπάρκουλης: Η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε τη μητέρα μου, εσείς γιατί γίνατε κριτές; Δεν έθιξε κανέναν
Διαβάστε το στο spoilers