Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Περνάω λίγο δύσκολα... θέλει δύναμη και αγώνα» - ΒΙΝΤΕΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον κορονοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – «Σκέφτομαι, αν συμβεί κάτι άσχημο, έχω προλάβει να τους χαιρετήσω;»
Θετικός στη νόσο Covid-19 διαγνώστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 της Πέμπτης (18/11) για την κατάσταση της υγείας του. «Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες, γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής παρουσιαστής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα συμπτώματα που βιώνει, αλλά και στους φόβους του. «Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να κα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είμαι εμβολιασμένος, είναι μια τεράστια μάχη, θέλει δύναμη και αγώνα
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σε επικοινωνία του «Happy Day» με τον παρουσιαστή, εκείνος επιβεβαίωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως είναι εμβολιασμένος και το περνάει σχετικά ελαφριά στο σπίτι. Ο...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είμαι εμβολιασμένος, είναι μια τεράστια μάχη, θέλει δύναμη και αγώνα
Διαβάστε το στο sinidisi.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Σε καραντίνα βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην αρχή σε ένα rapid test και στη συνέχεια και σε μοριακό. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και τα μέλη της μπάντας που εμφανίζεται στο “The 2night Show” βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις τα γυρίσματα […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr