Σοφία Βογιατζάκη: «Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, θα ήθελα να υιοθετήσω όμως»
13:52 - 18/11/2021
Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την ζωή της αλλά και για τον ρόλο της στην επιτυχημένη κωμωδία του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» «O κόσμος στον δρόμο μου λέει όμορφα πράγματα για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Γελάμε πολύ στα γυρίσματα της σειράς. Δεν θα ξεχάσω που μας πρόσθεσαν μια ατάκα και κάναμε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βογιατζάκη: Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί, θα ήθελα να υιοθετήσω όμως
Η αγαπημένη ηθοποιός, Σοφία Βογιατζάκη, μίλησε την Πέμπτη (18/11) στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» όπου και συμμετέχει, για τη μητέρα της, για τις προτάσεις αλλά και για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. «O κόσμος στον δρόμο μου λέει όμορφα πράγματα για τους Συμπέθερους από τα Τίρανα. Γελάμε πολύ στα γυρίσματα της σειράς. Δεν θα ξεχάσω που μας πρόσθεσαν μια ατάκα και κάναμε 45 λεπτά να την πούμε από τα γέλια! Είμαι αληθινή, μόνο για σοβαρά προβλήματα υγείας πρέπει να στεναχωριόμαστε, η μεγαλύτερη περιουσία είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας», δήλωσε η ηθοποιός. Για τη μητέρα της και για την προοπτική ενός παιδιού&
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Βογιατζάκη: «Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί»
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή της, στον ρόλο της στην κωμωδία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», αλλά και στο ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. Μιλώντας για την τηλεοπτική της επιτυχία αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και πως ο κόσμος […]
The post Σοφία Βογιατζάκη: «Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr