Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό: «Λόγω της παχυσαρκίας, όλο αυτό επιβαρύνει την υγεία μου»

19:50 - 18/11/2021

Θετικός στον κορονοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ANT1 το απόγευμα της Πέμπτης επικοινώνησε τηλεφωνικά To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό: «Λόγω της παχυσαρκίας, όλο αυτό επιβαρύνει την υγεία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό – «Λόγω της παχυσαρκίας, όλο αυτό επιβαρύνει την υγεία μου»

Θετικός στον κορονοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ANT1 το απόγευμα της Πέμπτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Χατζηνικολάου και το δελτίο ειδήσεων περιγράφοντας... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό – «Λόγω της παχυσαρκίας, όλο αυτό επιβαρύνει την υγεία μου»

Διαβάστε το στο spoilers

Γρηγόρης Αρναούτογλου για κορονοϊό: Αν μπω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω αν θα βγω

«Ευτυχώς που έχω εμβολιαστεί. τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα» - Όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό.Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό αλλά και τις σκέψεις που τον προβληματίζουν από όταν έμαθε ότι νοσεί, μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολες οι πρώτες ώρες. Γίνεται μια μάχη μέσα σου για το τι είναι τελικά αυτό που θα συμβεί. Είναι πολύ μεγάλη η αγωνιά», ανέφερε αρχικά. Μίλησε επίσης για το πρόβλημα της παχυσαρκίας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, το οποίο και θα επιβάρυνε την παρούσα κατάστασή του αν νοσούσε σοβαρά από τον ιό. Επεσήμανε ωστόσο, ότι πολύ θετικό ήταν το γεγονός

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αρναούτογλου για κορωνοϊό: «Λόγω της παχυσαρκίας, όλο αυτό επιβαρύνει την υγεία μου»

Πως το βιώνει;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της