Ο Γ. Αρναούτογλου μιλά στον Ν. Χατζηνικολάου για τον κορωνοϊό: Αν μπω στο νοσοκομείο δεν ξέρω αν θα βγω
19:50 - 18/11/2021
Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρότι πλήρως εμβολιασμένος, και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την εμπειρία του με την ασθένεια.
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αν μπω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω αν θα βγω ζωντανός
Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. «Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα του για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ ... Περισσότερα
To άρθρο Κορονοϊός – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αν μπω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω αν θα βγω ζωντανός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αν μπω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω αν θα βγω ζωντανός
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο τηλεπαρουσιαστής μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις και ανησυχίες σχετικά με το τι πορεία θα ακολουθήσει η υγεία του όσο θα νοσεί με covid-19. “Ευτυχώς που έχω εμβολιαστεί – τα πράγματα θα ήταν πολύ […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αν μπω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω αν θα βγω ζωντανός appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΚορονοϊός – Αρναούτογλου: αν μπω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω αν θα βγω ζωντανός
Για τη μάχη του με τον κορονοϊό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και το Νίκο Χατζηνικολάου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Menu 23:49 | Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 COVID-19 ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ LIFE ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΕΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙΡΟΣ VIDEOS ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ SPECIAL REPORTS […]
The post Κορονοϊός – Αρναούτογλου: αν μπω στο νοσοκομείο, δεν ξέρω αν θα βγω ζωντανός appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.gr