Τζένη Μπαλατσινού: Κινδύνευσε η ζωή μου στην τελευταία εγκυμοσύνη – Φύλακας-άγγελος μου ο Κικίλιας

06:32 - 19/11/2021

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια αποκαλύπτοντας τους κινδύνους που αντιμετώπισε στην τελευταία εγκυμοσύνη…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπαλατσινού: Κινδύνευσε η ζωή μου στην τελευταία εγκυμοσύνη – Φύλακας-άγγελος μου ο Κικίλιας

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια αποκαλύπτοντας τους κινδύνους που αντιμετώπισε στην τελευταία εγκυμοσύνη της

Διαβάστε το στο

Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλυψε ότι κινδύνευσε η ζωή της στην τελευταία εγκυμοσύνη – Τι είπε για Κικίλια και Κωστόπουλο

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για όλους και για όλα στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και αποκάλυψε τους κινδύνους που αντιμετώπισε στην τελευταία εγκυμοσύνη της «Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα υποβαθμίσει αυτή τη δυσκολία. Ο Βασίλης εκτός άνδρας της ζωής μου,... The post Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλυψε ότι κινδύνευσε η ζωή της στην τελευταία εγκυμοσύνη – Τι είπε για Κικίλια και Κωστόπουλο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες