Μαρίνος Κόνσολος: «Μου έγραφαν να πεθάνω ή να πάθω καρκίνο»

12:56 - 19/11/2021

Λίγο πριν το νέο live του J2US, ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Super […] The post Μαρίνος Κόνσολος: «Μου έγραφαν να πεθάνω ή να πάθω καρκίνο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνος Κόνσολος: Μου έλεγαν να πεθάνεις ή να βγάλεις καρκίνο

Για τα μηνύματα που έλαβε μετά την εμφάνισή του στη σκηνή του J2US με την Ελένη Δήμου και το φιλί που έδωσαν στο φινάλε μίλησε ο Μαρίνος Κόνσολος. Υπενθυμίζεται ότι στο φινάλε της εμφάνισής τους ο Μαρίνος Κόνσολος δεν δίστασε να αρπάξει από το κεφάλι την σπουδαία παρτενέρ και coach του προκειμένου να την φιλήσει στο στόμα. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (19/11) στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως έλαβε πολύ άσχημα μηνύματα τα οποία τον τάραξαν. «Με τάραξαν κάποια μηνύματα που ήρθαν και τα θεώρησα πολύ υπερβολικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο και δίκιο να έχουν, το χάνουν. Δεν μπορώ να λάβω υπόψ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρίνος Κόνσολος: Μου έγραφαν να πεθάνω ή να πάθω καρκίνο μετά το φιλί που έδωσα στην Ελένη Δήμου

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», μίλησαν ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου. Ο  ηθοποιός αποκάλυψε πως έλαβε άσχημα μηνύματα για την τελευταία του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρίνος Κόνσολος: Μου έγραφαν να πεθάνω ή να πάθω καρκίνο μετά το φιλί που έδωσα στην Ελένη Δήμου

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρίνος Κόνσολος: "Μου έγραφαν να πεθάνω ή να πάθω καρκίνο"

"Mε τάραξαν κάποια μηνύματα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο