Λάζαρ: «Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, πέρασε η εποχή του Ολυμπιακού»
18:41 - 24/12/2019
Ο Κοστίν Λάζαρ αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ για τρεις σεζόν, πρόσφατα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Τούμπας και μίλησε για την πορεία των «ασπρόμαυρων».«Όποτε μπορώ έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου γιατί έχω ένα σπίτι εδώ και αγαπάμε την χώρα σας. Έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάω στην Τούμπα. Περίμενα την στιγμή πέντε χρόνια γιατί ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πριν και δεν είχα την δυνατότητα», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Πήγα στα αποδυτήρια, μίλησα με τον Βιεϊρίνια, τον Πέλκα, το τιμ των φροντιστών και τους γιατρούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι σχεδόν από την εποχή έπαιζα. Ήταν σπουδαίο το συναίσθημα για μένα, ήμουν πολύ χαρούμενος που ήμουν εκεί. Η καρδιά μου έκλαι
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάζαρ: Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, πέρασε η εποχή του Ολυμπιακού
Για την πορεία του ΠΑΟΚ, μίλησε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Κοστίν Λαζάρ, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο γήπεδο της Τούμπας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 FM:
«Όποτε μπορώ έρχομαι στην Ελλάδα με την οικογένειά μου γιατί έχω ένα σπίτι εδώ και αγαπάμε την χώρα σας. Έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάω στην Τούμπα. Περίμενα την στιγμή πέντε χρόνια γιατί ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πριν και δεν είχα την δυνατότητα», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:
«Πήγα στα αποδυτήρια, μίλησα με τον Βιεϊρίνια, τον Πέλκα, το τιμ των φροντιστών και τους γιατρούς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι σχεδόν από την εποχή έπαιζα. Ήταν σπουδαίο το συναίσθημα για μένα, ήμουν πολύ χαρούμενος που ήμουν
Διαβάστε το στο thestival.gr