Βούρκωσε ο Χάρης Ρώμας στον αέρα – «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα»
13:44 - 19/11/2021
Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας την Παρασκευή στο OPEN. Ο αγαπημένος δημιουργός είχε, μάλιστα, […]
The post Βούρκωσε ο Χάρης Ρώμας στον αέρα – «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χάρης Ρώμας – «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα»
Μεγάλη συγκίνηση είχε η συνέντευξη του Χάρη Ρώμα
Διαβάστε το στο Συγκινήθηκε ο Χάρης Ρώμας: «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα»
Eιδικότερα, ο Χάρης Ρώμας απευθύνθηκε στον Δημήτρη Μακαλιά λέγοντας πως «χάρηκα που κάποια στιγμή μου είπες ότι είσαι από την Κεφαλονιά. Ο πατέρας μου ήταν Κεφαλονίτης και γω είμαι διότι δεν μπορεί να μην είσαι αυτό που ήταν ο πατέρας σου. Το αίμα που ρέει στις φλέβες μας είναι πάντα το αίμα του πατέρα και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧάρης Ρώμας: Η on air συγκίνηση για τον πατέρα του – « Ελπίζω τώρα να είσαι περήφανος»
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου
To άρθρο Χάρης Ρώμας: Η on air συγκίνηση για τον πατέρα του – « Ελπίζω τώρα να είσαι περήφανος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ συγκινητική εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα: Μπαμπάκα μου ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα
Βούρκωσε ο ηθοποιός μιλώντας για τον πατέρα του
Διαβάστε το στο news.grΒούρκωσε ο Χάρης Ρώμας: «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα»
Στην πιο τρυφερή του στιγμή ο Χάρης Ρώμας στο OPEN. Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας την Παρασκευή στο OPEN. Ο αγαπημένος δημιουργός είχε, μάλιστα, μια πολύ ευαίσθητη στιγμή όταν και αναφέρθηκε στην καταγωγή και την απώλεια του πατέρα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μακαλιά […]
Διαβάστε το στο irafina.gr