Βούρκωσε ο Χάρης Ρώμας στον αέρα – «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα»

13:44 - 19/11/2021

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας την Παρασκευή στο OPEN. Ο αγαπημένος δημιουργός είχε, μάλιστα, […] The post Βούρκωσε ο Χάρης Ρώμας στον αέρα – «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας – «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα»

Μεγάλη συγκίνηση είχε η συνέντευξη του Χάρη Ρώμα

Διαβάστε το στο

Συγκινήθηκε ο Χάρης Ρώμας: «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα»

Eιδικότερα, ο Χάρης Ρώμας απευθύνθηκε στον Δημήτρη Μακαλιά λέγοντας πως «χάρηκα που κάποια στιγμή μου είπες ότι είσαι από την Κεφαλονιά. Ο πατέρας μου ήταν Κεφαλονίτης και γω είμαι διότι δεν μπορεί να μην είσαι αυτό που ήταν ο πατέρας σου. Το αίμα που ρέει στις φλέβες μας είναι πάντα το αίμα του πατέρα και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Ρώμας: Η on air συγκίνηση για τον πατέρα του – « Ελπίζω τώρα να είσαι περήφανος»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου To άρθρο Χάρης Ρώμας: Η on air συγκίνηση για τον πατέρα του – « Ελπίζω τώρα να είσαι περήφανος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Χάρης Ρώμας: Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η συγκινητική εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα: Μπαμπάκα μου ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα

Βούρκωσε ο ηθοποιός μιλώντας για τον πατέρα του

Διαβάστε το στο news.gr

Βούρκωσε ο Χάρης Ρώμας: «Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα»

Στην πιο τρυφερή του στιγμή ο Χάρης Ρώμας στο OPEN. Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας την Παρασκευή στο OPEN. Ο αγαπημένος δημιουργός είχε, μάλιστα, μια πολύ ευαίσθητη στιγμή όταν και αναφέρθηκε στην καταγωγή και την απώλεια του πατέρα του. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Μακαλιά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χάρης Ρώμας: "Μπαμπάκα μου, ελπίζω να είσαι περήφανος τώρα"

Βούρκωσε στον αέρα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο