Τρίκαλα: «Η κόρη μου έπαθε μεγάλο σοκ, δεν θέλει να βγει από το σπίτι», λέει η μητέρα της 15χρονης για το ροζ βίντεο

18:10 - 19/11/2021

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 15χρονη από τα Τρίκαλα και η μητέρα της από τη στιγμή που έφτασε στα χέρια τους ένα βίντεο όπου φαίνεται η κοπέλα και ένας 20χρονος να κάνουν σεξ, το οποίο, όπως καταγγέλλουν, διέρρευσε ο ίδιος ο νεαρός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τώρα το μάθαμε, από συμμαθητές της κόρης μου και το είπαν στην κόρη μου. Δεν ήξερε τίποτα η κόρη μου. Έπαθε μεγάλο σοκ, και εμείς σαν οικογένεια. Εγώ το είδα το βίντεο, καλύτερα να μην το είχα δει καθόλου» αναφέρει η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή TLive του Alpha. «Η κόρη μου είναι χάλια, αγχωμένη, ντροπιασμένη, δεν θέλει να βγει από σπίτι, ήθελε να αυτοκτονήσει την ημέρα που το μάθαμε» συμπληρώνει η μητέρα η οποία πήγε στην Ασ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρίκαλα – Τι είπε στο MEGA η μητέρα της 15χρονης για το ροζ βίντεο

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 15χρονης, που μίλησε στο MEGA για τις προσπάθειες που έκανε να προστατεύσει το παιδί της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας