Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Το έζησα, η Αλίκη πήρε τρεις ανάσες κι έφυγε»

22:22 - 19/11/2021

Για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη και πόσο έντονα έχουν χαραχτεί στην μνήμη του, μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο […] The post Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Το έζησα, η Αλίκη πήρε τρεις ανάσες κι έφυγε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Idols: Συγκλόνισε ο Παπαμιχαήλ για τη Βουγιουκλάκη - «Η Αλίκη πήρε τρεις ανάσες και "έφυγε"» (video)

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε για το πώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του και πραγματικά συγκλονίζει.

Διαβάστε το στο

Idols: Συγκλόνισε ο Παπαμιχαήλ για τη Βουγιουκλάκη - «Η Αλίκη πήρε τρεις ανάσες και "έφυγε"» (video)

Idols: Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο επεισόδιο της εκπομπής που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/11).Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχάηλ: Έκανε τρεις ανάσες κι «έφυγε» η Αλίκη, δεν ήθελα να το ζήσω αυτό

Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχάηλ μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Idol του ΣΚΑΪ, μοιράστηκε τα συναισθήματά του αλλά και τις στιγμές που έζησε όταν πέθανε η μητέρα του για πρώτη φορά. «Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω πει νομίζω. Όταν είμαστε τις τελευταίες ώρες, πριν φύγει, δεν ήθελα να ήμουν μέσα , δεν ήθελα να το δω. Κάθε ώρα έμπαινα για πέντε λεπτά μέσα κι έφευγα. Έλεγα εντάξει δεν θα γίνει στα πέντε λεπτά. Δυστυχώς το έζησα. Έζησα πώς έφυγε η Αλίκη» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ συγκινημένος. «Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια αλλά το θυμάμαι σαν χθες. Έκανε τρεις ανάσες κι έφυγε. Πραγματικά δεν ήθελα να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Γιάννης Παπαμιχαήλ περιγράφει τις τελευταίες ώρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Πήρε τρεις ανάσες κι έφυγε»

Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της εκπομπής του Σάκη Ρουβά, «Idols», που ήταν αφιερωμένο στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει ο Γ. Παπαμιχαήλ: «Η Αλίκη πήρε τρεις ανάσες κι «έφυγε»

Για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη και πόσο έντονα έχουν χαραχτεί στην μνήμη του, μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Idols με τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Πήρε τρεις ανάσες και έφυγε»

Για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του  Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε εμφανώς συγκινημένος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον To άρθρο Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Πήρε τρεις ανάσες και έφυγε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Η Αλίκη πήρε 3 ανάσες κι έφυγε, ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο, αλλά…» [video]

“Πραγματικά δεν ήθελα να το ζήσω. Το μόνο που έκανα μετά, ήταν να τής κλείσω τα μάτια και να βγω από το δωμάτιο” δήλωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη και πόσο έντονα έχουν χαραχτεί στην μνήμη του, μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Idols με τον Σάκη Ρουβά. «Θα μοιραστώ κάτι, […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Η Αλίκη πήρε 3 ανάσες κι έφυγε, ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο, αλλά…» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Συγκλόνισε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τη Βουγιουκλάκη – «Η Αλίκη πήρε τρεις ανάσες και “έφυγε”» (video)

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο επεισόδιο της εκπομπής που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/11). Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε για το πώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του και πραγματικά συγκλονίζει. «Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω πει νομίζω. Τις τελευταίες ώρες, πριν φύγει, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τα τελευταία δευτερόλεπτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Πήρε τρεις ανάσες κι έφυγε

Media Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Idols» που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς, πως η μητέρα του πήρε τρεις ανάσες και μετά έφυγε από την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τα τελευταία δευτερόλεπτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Πήρε τρεις ανάσες κι έφυγε

Διαβάστε το στο spoilers

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Τα τελευταία δευτερόλεπτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη – «Πήρε τρεις ανάσες κι έφυγε»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Idols» που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς, πως η μητέρα του πήρε τρεις ανάσες και μετά έφυγε από την ζωή. Έτσι αυτός της έκλεισε τα μάτια. Γιώργος Διπλοΐδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχάηλ: Έκανε τρεις ανάσες κι «έφυγε» η Αλίκη, δεν ήθελα να το ζήσω αυτό (vid)

Συγκινεί ο γιος της ηθοποιού μιλώντας για τις τελευταίες της στιγμές Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχάηλ μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Idols…

Διαβάστε το στο politik.gr

Συγκλονίζει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

“Πήρε τρεις ανάσες κι έφυγε”

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συγκλονίζει ο γιος της Γιάννης – «Έκανε τρεις ανάσες κι έφυγε»

Για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη και πόσο έντονα έχουν χαραχτεί στην μνήμη του, μίλησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην εκπομπή Idols, με τον Σάκη Ρουβά.«Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω πει νομίζω. Τις τελευταίες ώρες, πριν φύγει, δεν ήθελα να ήμουν μέσα και να το δω. Κάθε ώρα έμπαινα πέντε λεπτά μέσα κι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Το έζησα, η Αλίκη πήρε τρεις ανάσες κι έφυγε»

Στις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη αναφέρθηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλώντας στον Σάκη Ρουβά και την εκπομπή Ιdols. Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού συγκλονίζει στο 2ο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος. Ο ίδιος ανέφερε πόσο έντονα έχουν χαραχτεί στην μνήμη του όλες εκείνες οι τελευταίες στιγμές της Αλίκης. «Θα μοιραστώ κάτι, που δεν το έχω […] The post Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Το έζησα, η Αλίκη πήρε τρεις ανάσες κι έφυγε» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο