Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έστειλα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα στη γιατρό μου – Για πρώτη φορά ένιωσα πολύ όμορφα»
11:42 - 20/11/2021
Ξεκινώντας τη συνέντευξη η Ιωάννα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια. Ηταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο και σημαιοφόρος, ενώ το 2000 διακρίνεται για τη συμμετοχή της στη Βουλή των Ελλήνων. Η Ιωάννα σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ από το δεύτερο έτος μάλιστα δούλευε έως και τρεις δουλειές ταυτόχρονα για να μην επιβαρύνει τους γονείς […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έβγαλα φωτογραφία χωρίς τη μάσκα την έστειλα στη γιατρό μου και της είπα "νιώθω όμορφη"»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε για πρώτη φορά τα ρούχα που φορούσε όταν δέχθηκε την επίθεση αλλά και τις ουλές στα χέρια της.
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν έβγαλα για πρώτη φορά τη μάσκα
Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι». Τι λέει για την επίθεση με βιτριόλι, όταν έβγαλε για πρώτη φορά τη μάσκα και τι για την επόμενη μέρα; «Ήμουν χαμένη εκείνο το διάστημα. Όταν...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν έβγαλα για πρώτη φορά τη μάσκα
Διαβάστε το στο sinidisi.gr