Κατερίνα Καραβάτου: Μετά την απώλεια της μητέρας της, θετική στον κορωνοϊό (Video)

14:22 - 20/11/2021

Δύο εβδομάδες μετά το θάνατό της μητέρας της, η Κατερίνα Καραβάτου αναγκάστηκε να απουσιάσει και πάλι από την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορωνοϊό»

Στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βγήκε τηλεφωνικά η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορονοϊό»

Στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βγήκε τηλεφωνικά η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Ο λόγος […] The post Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορονοϊό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κατερίνα Καραβάτου: Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορωνοϊό

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε ζωντάνα η Κατερίνα Καραβάτου για την κατάσταση της υγείας της, καθώς όπως έγινε γνωστό νοσεί από κορωνοϊό. Η γνωστή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καραβάτου: Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορωνοϊό

Διαβάστε το στο spoilers

Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορωνοϊό» (video)

Όσα είπε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)