Κατερίνα Καραβάτου: Μετά την απώλεια της μητέρας της, θετική στον κορωνοϊό (Video)
14:22 - 20/11/2021
Δύο εβδομάδες μετά το θάνατό της μητέρας της, η Κατερίνα Καραβάτου αναγκάστηκε να απουσιάσει και πάλι από την εκπομπή «Τι λες τώρα».
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορωνοϊό»
Στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βγήκε τηλεφωνικά η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA.
Διαβάστε το στο thebest.grΚατερίνα Καραβάτου: «Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορονοϊό»
Στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βγήκε τηλεφωνικά η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι του Σαββάτου στο MEGA. Ο λόγος […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορονοϊό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καραβάτου: Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορωνοϊό
Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε ζωντάνα η Κατερίνα Καραβάτου για την κατάσταση της υγείας της, καθώς όπως έγινε γνωστό νοσεί από κορωνοϊό. Η γνωστή...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Καραβάτου: Έχω όλα τα συμπτώματα, τα παιδάκια μου είναι επίσης θετικά στον κορωνοϊό
Διαβάστε το στο spoilers