Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να το πω στον αέρα»

14:28 - 20/11/2021

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στην Αννίτα Πάνια προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Τι λες τώρα”. Η Μαρία Ηλιάκη […] The post Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να το πω στον αέρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να το πω στον αέρα

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στην Αννίτα Πάνια προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Τι λες τώρα”. Η Μαρία Ηλιάκη δεν μπορούσε να μην απαντήσει για όσα έχουν γίνει από τότε που και η ίδια μίλησε δημόσια και ξεκαθάρισε μια και καλή για τον γνωστό παρουσιαστή. «Δεν μου αρέσει να απαντάω μέσα από εκπομπές, δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα το κλείσω το θέμα γιατί εγώ το ξεκίνησα κατά λάθος και χωρίς να το θέλω. Έχω κι εγώ μια ευθύνη όταν τις προάλλες είπα τελείως αυθόρμητα ότι κάτι με έχει στεναχωρήσει από τον Νίκο, ότι δεν μου έχει ευχηθεί για το παιδί κλπ. Αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να το πω στον αέρα, έπρεπε να το πω στον ίδιο από τη στιγμή που με είχε πειράξει», είπε αρχικά η Μαρί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να το πω στον αέρα»

«Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, δεν έχουμε λογοφέρει. Το θέμα κλείνει εδώ και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή από κοντά», είπε η Μαρία Ηλιάκη. Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στην Αννίτα Πάνια προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Τι λες τώρα”. Η Μαρία Ηλιάκη δεν μπορούσε να μην απαντήσει για όσα έχουν γίνει από τότε που και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο