Η Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»
16:06 - 20/11/2021
Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα […]
The post Η Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση»
Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα της εκπομπή, «The...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Μπεκατώρου: Μιλά ανοιχτά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση»
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο
To άρθρο Μαρία Μπεκατώρου: Μιλά ανοιχτά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»
«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος», λέει η Μαρία Μπεκατώρου. Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα της εκπομπή, το The Chase, αλλά και για την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»
«Το The Chase μου αρέσει γιατί έχει πολύ αγωνία. Από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι. Στον δεύτερο γύρο θα εμφανίζονται οι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»
Διαβάστε το στο spoilersΗ Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1: «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»
«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr