Η Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»

16:06 - 20/11/2021

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα […] The post Η Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα της εκπομπή,  «The...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Μπεκατώρου: Μιλά ανοιχτά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο To άρθρο Μαρία Μπεκατώρου: Μιλά ανοιχτά για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος», λέει η Μαρία Μπεκατώρου. Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα της εκπομπή, το The Chase, αλλά και για την απόφασή της να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»

«Το The Chase μου αρέσει γιατί έχει πολύ αγωνία. Από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι. Στον δεύτερο γύρο θα εμφανίζονται οι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 – «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»

Διαβάστε το στο spoilers

Η Μαρία Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1: «Νομίζω ότι έκανα το σωστό»

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο