Έλενα Παπαρίζου: «Ο σύζυγός μου ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός»
18:00 - 20/11/2021
Στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία αναφέρθηκε στα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς και τόνισε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να στηρίζουν η μία την άλλη. «Εμείς οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε, να θαυμάζουμε η μία την άλλη. Ποιος έχει στήσει όλα αυτά τα πρέπει; Αντί να κοιτάξουμε να […]
The post Έλενα Παπαρίζου: «Ο σύζυγός μου ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Παπαρίζου: Ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός, η δημόσια εξομολόγηση για τον σύζυγό της
Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Ηλιάκη και στην εκπομπή «Τι λες τώρα», όπου και μίλησε για τον Ανδρέα Καψάλη, αλλά και για το...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έλενα Παπαρίζου: Ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός, η δημόσια εξομολόγηση για τον σύζυγό της
Διαβάστε το στο spoilersΈλενα Παπαρίζου για τον σύζυγό της, Ανδρέα: «Ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός»
Έλενα Παπαρίζου για τον σύζυγό της, Ανδρέα: «Ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός» Η κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς τόνισε ότι οι γυναίκες θα πρέπει να στηρίζουν η μία την άλλη. […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr