J2US: Μακελειό ανάμεσα σε Σταμάτη Φασουλή και Άννα Μαρία Ψυχαράκη – «Για σε παρακαλώ πολύ»
23:22 - 20/11/2021
Το τεταμένο κλίμα στις σχέσεις της Άννα Μαρίας Ψυχαράκη και του Χάρη Βαρθακούρη στο J2US καλά κρατεί και ήταν κάτι […]
The post J2US: Μακελειό ανάμεσα σε Σταμάτη Φασουλή και Άννα Μαρία Ψυχαράκη – «Για σε παρακαλώ πολύ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
J2US: Έξαλλος ο Σταμάτης Φασουλής με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Για σε παρακαλώ πολύ»!
Το τεταμένο κλίμα στη σχέση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και του Χάρη Βαρθακούρη στο J2US καλά κρατεί και η κριτική επιτροπή του μουσικού σόου δεν θα μπορούσε να μην το παρατηρήσει.....
Διαβάστε το στο ZouglaJ2US: Κακός χαμός ανάμεσα σε Φασουλή – Ψυχαράκη – «Μην απαντάς, παιδί μου» (video)
Τεταμένες είναι οι σχέσεις ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, κάτι που παρατηρήσαν οι κριτές του «Just the 2 of us» και τους είπαν οι κριτές μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή του μουσικού σόου.
Διαβάστε το στο J2US: Κακός χαμός ανάμεσα σε Φασουλή – Ψυχαράκη – «Μην απαντάς, παιδί μου» (video)
J2US: «Μακελειό» ανάμεσα στη διαγωνιζόμενη και στον Σταμάτη ΦασουλήΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombJ2US: Μακελειό ανάμεσα σε Σταμάτη Φασουλή και Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Για σε παρακαλώ πολύ
Το τεταμένο κλίμα στις σχέσεις της Άννα Μαρίας Ψυχαράκη και του Χάρη Βαρθακούρη στο J2US καλά κρατεί και ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές στο live το βράδυ του Σαββάτου. Οπότε και η κριτική επιτροπή του μουσικού σόου του Alpha δεν θα μπορούσε να μην το παρατηρήσει. Μη θέλοντας να το παραδεχθεί, ωστόσο, η νικήτρια του περσινού Big Brother προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις στους κριτές και κυρίως στον Σταμάτη Φασουλή. «Δεν μου αρέσει πραγματικά όλο αυτό που γίνεται. Θα ήθελα περισσότερο με τον Χάρη να εστιάσετε περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση που έχω εγώ με τον παρτενέρ μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Σταμάτη Φασουλή να ξεσπά! «Πες μας
Διαβάστε το στο Newsbeast.grJ2US: Έξαλλος ο Σταμάτης Φασουλής με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Για σε παρακαλώ πολύ»!
Το τεταμένο κλίμα στη σχέση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και του Χάρη Βαρθακούρη στο J2US καλά κρατεί και η κριτική επιτροπή του μουσικού σόου του Alpha δεν...
Διαβάστε το στο govastileto.grJ2US: Έξαλλος ο Φασουλής με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη! «Για σε παρακαλώ πολύ, έχεις μούτρα» (vid)
Μη θέλοντας να το παραδεχθεί, ωστόσο, η νικήτρια του περσινού Big Brother προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις στους κριτές και κυρίως στον Σταμάτη Φασουλή. «Δεν μου αρέσει πραγματικά όλο αυτό που γίνεται. Θα ήθελα περισσότερο με τον Χάρη να εστιάσετε περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση που έχω εγώ με τον παρτενέρ μου», σημείωσε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grJ2US: Άγριος καυγάς Άννα Μαρίας Ψυχαράκη-Σταμάτη Φασουλή. Γιατί έξαλλος – «Για σε παρακαλώ πολύ» [video]
Ο κακός χαμός στο πλατό του The Voice ανάμεσα σε κριτή και διαγωνιζόμενη! Το τεταμένο κλίμα στις σχέσεις της Άννα Μαρίας Ψυχαράκη και του Χάρη Βαρθακούρη στο J2US καλά κρατεί και ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές στο live το βράδυ του Σαββάτου. Οπότε και η κριτική επιτροπή του μουσικού σόου του Alpha δεν θα μπορούσε […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο J2US: Άγριος καυγάς Άννα Μαρίας Ψυχαράκη-Σταμάτη Φασουλή. Γιατί έξαλλος – «Για σε παρακαλώ πολύ» [video].
Διαβάστε το στο fimes.grJust the 2 of Us: Χαμός ανάμεσα σε Σταμάτη Φασουλή και Άννα Μαρία Ψυχαράκη
Αν έχουν βάλει στοίχημα ποια θα κάνει πιο έξαλλο τον Σταμάτη Φασουλή, στο φετινό J2US, η Άννα Μαρία μάλλον το κέρδισε!
The post Just the 2 of Us: Χαμός ανάμεσα σε Σταμάτη Φασουλή και Άννα Μαρία Ψυχαράκη appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com