Σοκαριστική εξομολόγηση – «Με βίασε ο Μαραντόνα όταν ήμουν 16 ετών» (vid)

09:24 - 21/11/2021

Μια πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα σοκάρει σε δηλώσεις της, καθώς εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια πως τη βίασε ο Αργεντινός θρύλος όταν ήταν 16 ετών.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκαριστική εξομολόγηση από την πρώην σύντροφο του Μαραντόνα: «Με βίασε όταν ήμουν 16 ετών» (vid)

Σε μία σοκαριστική εξομολόγηση προχώρησε η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς δήλωσε ότι θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου την βίασε όταν εκείνη ήταν 16 ετών.

Διαβάστε το στο

Σοκαριστική εξομολόγηση από πρώην σύντροφο του Μαραντόνα: Με βίασε όταν ήμουν 16 ετών

H πρώην σύντροφος του Ντιέγο Μαραντόνα, Μέιβις Αλβάρες, διατηρούσε σχέση με τον σπουδαίο Αργεντινό και σε πρόσφατη συνέντευξή της, υποστήριξε ότι ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου την βίασε όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Οπως δήλωσε, με δάκρυα στα μάτια, σε τηλεοπτική εκπομπή, το περιστατικό συνέβη το 2001 όταν εκείνη ήταν ανήλικη και είχε σχέση με τον Μαραντόνα. «Ο Μαραντόνα μου έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξω, να μην πω τίποτα και με βίασε. Η μαμά μου είχε έρθει να με δει εκείνη την ημέρα στο σπίτι που ήμασταν με τον Ντιέγο στην Αβάνα και αυτός δεν την άφηνε να μπει στο δωμάτιο. Η μητέρα μου χτύπησε την πόρτα και δεν της άνοιγε. Με βίασε» είπε η γυναίκα και στη συνέχεια ανέφερε ότι κατά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σοκαριστική εξομολόγηση από πρώην σύντροφο του Μαραντόνα: Με βίασε όταν ήμουν 16 ετών

Hπρώην σύντροφος του Ντιέγο Μαραντόνα, Μέιβις Αλβάρες, διατηρούσε σχέση με τον σπουδαίο Αργεντινό και σε πρόσφατη συνέντευξή της, υποστήριξε ότι ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου την βίασε όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Οπως δήλωσε, με δάκρυα στα μάτια, σε τηλεοπτική εκπομπή, το περιστατικό συνέβη το 2001 όταν εκείνη ήταν ανήλικη και είχε σχέση με τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Εξομολόγηση που σοκάρει από πρώην σύντροφο του Μαραντόνα: «Με βίασε όταν ήμουν 16 ετών»

ΒΙΝΤΕΟ - Εξομολόγηση που σοκάρει από πρώην σύντροφο του Μαραντόνα: «Με βίασε όταν ήμουν 16 ετών» 21/11/2021 Σοκαριστική εξομολόγηση από πρώην σύντροφο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που υποστηρίζει ότι ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τη βίασε όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Ο λόγος για τη Μέιβις Άλβαρες, η οποία μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή με δάκρυα στα μάτια. Η Κουβανή ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό συνέβη το 2001, όταν εκείνη ήταν ανήλικη και είχε σχέση με τον Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου. «Ο Μαραντόνα μού έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξω, να μην πω τίποτα και με βίασε. Η μαμά μου είχε έρθει να με δει εκείνη τη μέρα στο σπίτι που ήμασταν με τον Ντιέγ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)