Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις Ρέμου για Φιλιππίδη: «Οφείλω να είμαι αντικειμενική…»

14:36 - 21/11/2021

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» σχετικά με To άρθρο Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις Ρέμου για Φιλιππίδη: «Οφείλω να είμαι αντικειμενική…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκαρισμένη η Γερμανού με τις δηλώσεις Ρέμου για Φιλιππίδη: «Στη θέση του να έλεγα “Παιδιά δεν ξέρω, το ίδιο σοκ με εσάς έπαθα”» (vid)

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού να δηλώνει σοκαρισμένη με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου. «Αντώνης Ρέμος… Το ξέρετε όλοι ότι είναι φίλος μου αγαπημένος, όμως παρόλα αυτά οφείλω να είμαι αντικειμενική γιατί σε αυτή την εκπομπή έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Έχουμε πει πολλές φορές […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις Ρέμου για Φιλιππίδη (βίντεο)

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» σχετικά με τον φίλο του και προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού να δηλώνει σοκαρισμένη με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου. «Αντώνης Ρέμος… Το ξέρετε όλοι ότι είναι φίλος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις δηλώσεις Ρέμου για Φιλιππίδη (video)

«Οφείλω να είμαι αντικειμενική…»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της