Ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του – «Είχε άνοια, έφυγε από ανακοπή»

15:56 - 22/11/2021

Για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. «Η μητέρα μου […] The post Ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του – «Είχε άνοια, έφυγε από ανακοπή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του: Είχε άνοια, έφυγε από ανακοπή

«Είναι μέσα στη ζωή, όταν κάτι είναι μέσα στη ζωή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», δήλωσε επίσης.

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σταρόβας: «Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά, είχε άνοια προχωρημένη και έφυγε από ανακοπή»

Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του. Στην Super Κατερίνα έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σταρόβας και μίλησε για την μητέρα του, που πέθανε πρόσφατα αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά. Ταλαιπωριόταν χρόνια, είχε πολλά προβλήματα υγείας, άνοια προχωρημένη και έφυγε από ανακοπή. Οι γιατροί ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Σταρόβας: «Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά, είχε άνοια προχωρημένη και έφυγε από ανακοπή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σταρόβας για το θάνατο της μητέρας του «Δεν έφυγε ξαφνικά, ταλαιπωριόταν χρόνια»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την απώλεια της μητέρας του και αποκάλυψε τα αίτια του θανάτου της καθώς και...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του: Είχε άνοια, έφυγε από ανακοπή

Για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δημήτρης Σταρόβας: "Η μητέρα μου είχε άνοια - Έφυγε από ανακοπή" [βίντεο]

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τα προβλήματα υγείας που είχε η μητέρα του - Πώς διαχειρίζεται τον θάνατό της.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του – «Είχε άνοια, έφυγε από ανακοπή»

«Είναι μέσα στη ζωή, όταν κάτι είναι μέσα στη ζωή πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι» , είπε ο Δημήτρης Σταρόβας. Για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. «Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά. Ταλαιπωριόταν χρόνια, είχε πολλά προβλήματα υγείας, άνοια προχωρημένη και έφυγε από ανακοπή. Οι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Δημήτρης Σταρόβας για τον θάνατο της μητέρας του – «Είχε άνοια, έφυγε από ανακοπή»

Για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. «Η μητέρα μου δεν έφυγε ξαφνικά. Ταλαιπωριόταν χρόνια,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Δημήτρης Σταρόβας για τον θάνατο της μητέρας του – «Είχε άνοια, έφυγε από ανακοπή»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο