Σπύρος Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη: «Έχω σοκαριστεί, είναι απαράδεκτο, δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά» (vid)

09:16 - 23/11/2021

«Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε: «Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη – «Δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά»

«Έχω σοκαριστεί. Είναι απαράδεκτο», τόνισε ο ηθοποιός για την απόφαση του συναδέλφου του να κατεβάσει την παράσταση «Ρινόκερος».

Διαβάστε το στο

Κατακεραυνώνει Σερβετάλη ο Μπιμπίλας: «Απαράδεκτο, δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά» (vid)

Την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε το στο

Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη – «Δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά»

«Έχω σοκαριστεί. Είναι απαράδεκτο», τόνισε ο ηθοποιός για την απόφαση του συναδέλφου του να κατεβάσει την παράσταση «Ρινόκερος».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μπιμπίλας κατα Σερβετάλη: “Έχω σοκαριστεί. Δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά;”

Σπύρος Μπιμπίλας: "Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα"(Vid).

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μπιμπίλας κατά Σερβετάλη: "Είναι απαράδεκτο, δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά"

"Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μπιμπίλας ισοπεδώνει Σερβετάλη: «Έχω σοκαριστεί, είναι απαράδεκτο, δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά»

Μπιμπίλας ισοπεδώνει Σερβετάλη: «Έχω σοκαριστεί, είναι απαράδεκτο, δεν σκέφτηκε ότι οι άλλοι θα μείνουν χωρίς δουλειά» O Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση “Ρινόκερος” με αποτέλεσμα το κατέβασμά της, και τη χαρακτήρισε απαράδεκτο. «Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας