Δυναμική επανεμφάνιση του Λακη Λαζοπουλου: Πραγματικά δεν μπορώ να παίζω για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι
11:24 - 23/11/2021
Επιστρέφει δυναμικά ο Λάκης Λαζόπουλος μετά απο καιρο, κάνοντας εγκαίνια στην νέα του σχολή, εγκαίνια που οπως ειπε: Είναι καθυστερημένα εγκαίνια, ήταν να γίνουν πέρυσι. Το θέατρο θα στηριχθεί κυρίως σε νεανικές δυνάμεις. Επίσης έκανε αναφορά στο ελληνικό κίνημα metoo: Αυτό το ξεκαθάρισμα που με έναν περίεργο τρόπο το κάνει η εποχή, δεν γίνεται παρά να το υπακούσουμε. […]
Δυναμική επανεμφάνιση του Λακη Λαζοπουλου: Πραγματικά δεν μπορώ να παίζω για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο πλευρό του Σερβετάλη ο Λαζόπουλος: Και εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο σε εμβολιασμένους
Σοβαρός προβληματισμός έχει ξεκινήσει στους καλλιτεχνικούς κύκλους μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τις παραστάσεις...
Διαβάστε το στο ZouglaΛαζόπουλος: «Πραγματικά, δεν μπορώ να παίζω για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι».
Ο Λάκης Λαζόπουλος πραγματοποίησε τα εγκαίνια της δραματικής σχολής του και οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για το νέο του εγχείρημα, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το εάν θα παίξει μόνο σε θεατές που είναι εμβολιασμένοι. «Είναι καθυστερημένα εγκαίνια, ήταν να γίνουν πέρυσι....
Διαβάστε το στο crashonline.grΣτο πλευρό του Σερβετάλη ο Λαζόπουλος: «Και εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο σε εμβολιασμένους»
Στο πλευρό του Σερβετάλη ο Λαζόπουλος: «Και εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο σε εμβολιασμένους» Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει από χθες η απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους. Την απόφαση σχολίασε και ο Λάκης Λαζόπουλος. Από το πρωί ηθοποιοί, αλλά και στα social […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr