Αλέξανδρος Παπανδρέου: Συγκίνησε με όσα είπε για τον πατέρα και τη θεία του που έφυγαν από κορονοϊό

13:20 - 23/11/2021

Για τον πατέρα του και τη θεία του που έφυγαν από τη ζωή έχοντας νοσήσει από To άρθρο Αλέξανδρος Παπανδρέου: Συγκίνησε με όσα είπε για τον πατέρα και τη θεία του που έφυγαν από κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Συγκίνησε αναφερόμενος στον θάνατο του πατέρα και της θείας από κοροναϊό (Βίντεο)

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μίλησε για το τραγικό γεγονός του θανάτου του γιατρού πατέρα του, αλλά και της θείας από κοροναϊό. - Οι γιατροί μου είπαν ότι έβγαζε το οξυγόνο γιατί μάλλον καταλάβαινε, και δεν ήθελε να μας ταλαιπωρήσει, αλλά και ο ίδιος να βασανιστεί».

Διαβάστε το στο

«Έσπασε» ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου για την απώλεια του πατέρα του και της θείας του από κορονοϊό (vid)

«Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα τη θεία μου και τον μπαμπά μου και αυτό συνέβη γιατί ήταν ανεμβολίαστοι. Έπρεπε να τους είχα πάει να κάνουν το εμβόλιο. Σκέψου ότι ήταν και οι δύο γιατροί, επιστήμονες και πολύ καλοί στη δουλειά τους, που αποφάσισαν να μην κάνουν το εμβόλιο», είπε αρχικά συγκινημένος ο Αλέξανδρος Παπανδρέου. Δείτε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Λύγισε με το θάνατο του πατέρα του – Δείτε το βίντεο

Ο γνωστός σεφ προτρέπει τον κόσμο για να θωρακιστεί κατά του κορονοϊού

Διαβάστε το στο news.gr

Αλέξανδρος Παπανδρέου – Λύγισε on air ο γνωστός σεφ: «Έχασα και τη θεία και τον μπαμπά μου από κορωνοϊό»

«Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι έπρεπε να έχω πάρει τον μπαμπά μου και την θεία μου και να τους έχω κάνει το εμβόλιο»… Δύσκολες ώρες περνάει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου καθώς πριν λίγες ημέρες έχασε τη θεία του και τον πατέρα του από κορωνοϊό. Ο αγαπημένος πατέρας του σεφ τις τελευταίες του ημέρες της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

«Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα και τη θεία και τον μπαμπά μου και αυτό έγινε για έναν λόγο, γιατί ήταν ανεμβολίαστοι», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μίλησε στην εκπομπή Love It και ξέσπασε σε κλάματα, όταν αναφέρθηκε στο πατέρα και την θεία του, που πέθαναν από κορονοϊό. Σύμφωνα με τον γνωστό σεφ ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι -χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους- και έστειλε μήνυμα υπέρ του εμβολίου. «Κάνω τόσα χρόνια τηλεόραση και ποτέ δεν έχω βγει να κάνω συνέντευξη. Βγήκα λοιπόν σήμερα και ζήτησα να κάνουμε αυτό για έναν και μόνο λόγο. Γιατί θέλω να περάσω ένα μήνυμα και τίποτα άλλο. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα και τη θεία και τον μπαμπά μου και αυτό έγινε για έν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Λύγισε» στον αέρα για τον θάνατο του πατέρα του

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Προέτρεψε μέσα από την εμπειρία του και το κοινό να εμβολιαστεί, προκειμένου να γλιτώσει τον κίνδυνο του κορωνοϊού.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Συγκίνησε για τον θάνατο του πατέρα και της θείας από κορωνοϊό

Όσα είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της